De afgelopen 15 jaar is Reflex steeds verder uitgebreid. Niet in de laatste plaats dankzij de ideeën en suggesties van onze klanten. In de nieuwste versie van onze software hebben we al deze functionaliteit hergroepeerd en de look-and-feel aangepast volgens de laatste standaarden.


Meer tijd over met afsprakensoftware in het onderwijs

Hoeveel keer per dag worden uw medewerkers geraadpleegd om een afspraak in te plannen? Studenten maken afspraken met hun studieadviseur, docent of andere medewerker of schrijven zich in voor (gast)lessen, werkgroepen of cursussen. Tientallen keren per dag per faculteit is geen uitzondering. Daarom kiezen verschillende Universiteiten en Hogescholen nu voor de afsprakensoftware van Reflex Appointment XL, want dat neemt hen veel werk uit handen.


Mobiele telefoons, laptops, pc’s of andere hardware omwisselen binnen een groot bedrijf vergt een hele organisatie. Reflex heeft software die zeer geschikt is voor projecten waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland en geeft ondersteuning bij zo’n proces. Dienstverlenende IT-bedrijven als Unisys en Scholten Awater en maken er volop gebruik van.


a.s.r. werkt sinds kort met Reflex Appointment. De verzekerings- maatschappij, een van de grootste van Nederland, past de software toe als onderdeel van verbetering van de customer service, de dienstverlening aan klanten.


Na de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit van Amsterdam werkt nu ook Radboud Universiteit in Nijmegen met Reflex Appointment.


Samen met Unisys

Onder de naam Global Hardware Refresh heeft Unilever de afgelopen maanden ruim tienduizend werkstations van medewerkers omgewisseld. Hiervoor wordt Reflex Appointment gebruikt. Unisys, een wereldwijde leverancier en dienstverlener op het gebied van IT, voert het omvangrijke project uit. Reflex heeft de projectmedewerkers van Unisys opgeleid en geholpen bij de initiële inrichting, en biedt ondersteuning.


"Meer dan tachtig procent van de klanten maakt een afspraak online", zegt Jan Kouijzer, multichannel manager van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).


D-reizen heeft een app ontwikkeld om contact te maken met je Persoonlijke Reis Assistent. Je kunt via deze handige APP met één druk op de knop bellen, e-mailen of direct online via Reflex Appointment een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.


De Kamer van Koophandel heeft de digitale dienstverlening sterk verbeterd. Mede daardoor kon het aantal vestigingen per 1 januari van dit jaar worden teruggebracht van 45 naar 19.
Meertaligheid, flexibiliteit, prijs en vooral uitstekende support. Volgens Jasper Faber, informatie manager bij de afdeling Student Services van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zijn organisatie een zeer tevreden gebruiker van Reflex afsprakensoftware. ‘Je kunt met elke vraag terecht en de helpdesk is snel en effectief. Daar kan menig leverancier van leren.’


Voor klanten is het handig en efficiënt om online een afspraak te maken met uw bedrijf of organisatie. Uw medewerkers gebruiken een elektronische agenda; Outlook, Google Calendar of een ander programma.


We zijn allemaal kritische en verwende klanten. Met onze smartphone of tablet kunnen we op ieder moment van de dag contact leggen, antwoord krijgen op een vraag of een transactie uitvoeren. Ook een afspraak maken willen we snel en gemakkelijk.Avant Accountants helpt jaarlijks een duizendtal particuliere klanten bij het doen van de belastingaangifte. Sinds kort maken die zelf online een afspraak via Reflex software, dat scheelt een duizendtal telefoontjes en een heleboel geregel aan de balie. Een volgende stap is wellicht om ook ondernemers online hun afspraken te laten maken voor het bespreken van de jaarrekening.