Layout van de zoek-en-boek-pagina’s

 

Voor de layout en opmaak van de zoek-en-boek-pagina’s biedt Reflex Booking diverse opties: keuze uit een aantal standaardvarianten in opbouw, selectieproces, kleur en lettertype of maatwerk naar eigen wens.

 

Standaardvarianten

De keuze voor een van de standaardvarianten berust op het gebruik van een zogenaamde iFrame. Dat is een code (een stukje software) waarmee men een HTML website in een andere website kan plaatsen. Reflex heeft een aantal van deze iFrames gebouwd die leiden tot verschillen in layout en opmaak.

Twee live voorbeelden:


 


Maatwerk naar eigen wens

Naast de keuze uit standaardvarianten biedt Reflex Booking de mogelijkheid om de layout en opmaak van de zoek-en-boek-pagina’s geheel naar eigen wens in te richten. Daarvoor dient u een CMS-systeem te hebben met een specifieke plugin (onderdeel) die communicatie met de software van Reflex via zogenaamde Webservice mogelijk maakt.

Bekijk een live voorbeeldVoordelen en nadelen

De iFrames zijn eenvoudig in te passen en te beheren in Reflex Booking. Reflex verzorgt het onderhoud, bijvoorbeeld in het geval van nieuwe webbrowsers. Dat houdt de kosten beperkt en u hebt met één leverancier te maken.

Maatwerk via een plugin in uw CMS-systeem biedt meer mogelijkheden en draagt bovendien optimaal bij aan de vindbaarheid via Google. Maar dit kan alleen met een daarvoor geschikt CMS-systeem. Aan deze uitvoering zijn meer kosten verbonden en u hebt met twee leveranciers te maken.

I-frame of webservice?

We denken graag met u mee. Beiden bieden voor en-nadelen. Neem contact op met ons of geef onze uw contactgegevens en wij bekijken samen wat voor u het beste is. Neem contact op met mij