Booking (1)

Voor recreatieondernemers

Reflex heeft een online reserveringssysteem voor recreatieondernemers ontwikkeld. Ideaal voor vakantieparken en verhuurders van huizen, maar ook voor campings en verhuurders van tenten.

Reflex Booking biedt uitgebreide mogelijkheden - ook mobiel - en een directe koppeling met touroperators zoals Booking.com, Villas.com en Fijn op vakantie en links met verhuurplatforms en portals zoals Airbnb. Inclusief handige tools voor het versturen van nieuwsbrieven en feedback van klanten. En volledig meertalig. Kortom, Reflex Booking is veel meer dan een softwareprogramma: we zijn voor recreatieondernemers een partner en helpen hen om hun omzet te vergroten en hun bedrijfsvoering te verbeteren.

 

Online afspraken

Reflex Appointment is een uitkomst voor organisaties, zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi)overheid. Voor klanten omdat ze op een door hen gewenst moment contact met uw bedrijf of organisatie kunnen hebben. Voor uw bedrijf of organisatie omdat daarmee de klantenstroom in goede banen geleid kan worden. Ook is de software van Reflex zeer geschikt voor projecten waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland. Denk aan het omwisselen van laptops of een ouderavond op school. Voor (grote) winkelketens is Reflex Appointment XL dé schakel tussen online en offline, tussen webwinkel en filiaal.

Facility (1)

Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen

Reflex RoomManager is een systeem voor het reserveren van vergaderzalen. Gebruikers kunnen via het vertrouwde Outlook een afspraak en vervolgens meteen een zaal reserveren. Vanaf elke locatie, via mobieltje, tablet, laptop of desktop. Reflex RoomManager biedt real time inzicht in het werkelijke gebruik van elke vergaderruimte. Dat voorkomt dubbele boekingen en vermindert leegstand van zalen door onnodige boekingen en no-shows. Reflex RoomManager levert bovendien heldere rapportages over het daadwerkelijk gebruik. Handig voor het correct doorberekenen van de kosten.

Reflex RoomManager biedt dé oplossing voor het delen van vergaderzalen in een flexkantoor of bedrijfsverzamelgebouw waar bedrijven en instellingen ieder hun eigen netwerk en afsprakenprogramma hebben. Zo ook voor flex- en thuiswerkers van verschillende organisaties die samen willen vergaderen