Pearle Opticiens Benelux en Eye Wish, beide onderdeel van de toonaangevende moedermaatschappij GrandVision, maken gebruik van Reflex Appointment. Het online afsprakensysteem en de persoonlijke uitnodiging voor oogcontroles zorgen voor grotere aantallen bezoekers en een hogere conversie.


Deze projectontwikkelaar ontwikkelt, verkoopt en verhuurt luxe appartementen in de wintersportplaatsen Gerlos, Kaprun en Portes du Soleil. Gebruik van Reflex Booking en de nieuwsbrief-module droeg bij aan een verdubbeleing van het percentage directe boekingen.


Is een advocaten- en notarissenkantoor gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas en in de Londense City. Bij Boekel De Nerée werken 150 juristen. Inclusief de staf werken er omstreeks 250 medewerkers. Zij gebruiken Reflex Facility voor het online boeken van vergaderzalen via hun eigen intranet.


Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en trainingslocaties aan in het hele land aan coaches, therapeuten en mediators.

Zodra men is aangesloten bij Het Coachhuis kan men via de website online gespreksruimtes (meer dan 100) boeken op de gewenste datum en tijd.


De gemeente Landgraaf is met 37.500 inwoners een middelgrote gemeente. De facilitaire dienst zet Reflex in voor het reserveren van de interne en externe vergaderzalen. Medewerkers kunnen zelf ruimten en kamers online boeken, maar ook reserveringen wijzigen of annuleren. In de hal hangt een groot beeld-scherm met daarop het vergaderschema voor die dag.


Ambtenaren van gemeente Apeldoorn kunnen sinds 1 maart gebruikmaken van een online reserveringssysteem voor hun dienstreis genaamd: ‘Sleutel tot Besparen’. Het systeem doet onbemand sleuteluitgifte en registreert automatisch gebruik van auto’s, fietsen en scooters.


Dit kleinschalige park op Texel verhuurt bungalows voor 4 en 6 personen. Na invoering van Reflex Booking is het aantal telefoontjes en aanvragen per e-mail aanzienlijk gedaald, terwijl het aantal directe boekingen via de website is gestegen.


Eureka – met vakantiewoningen in Groet (Schoorle Duinen) - maakt gebruik van Reflex Online Enquête. De gasten ontvangen na het verblijf automatisch per e-mail een korte enquête. Tweederde geeft zo haar mening en tips.


Dit vakantiepark gelegen in het Beierse Woud, heeft een breed aanbod van chalets, stacaravans en kampeerplaatsen. Klantgericht denken, online vindbaarheid en automatisering, onder andere via Reflex Booking, hebben geresulteerd in een stijging van 6.000 gasten naar 40.000 gasten per jaar.


In de Ardennen liggen de 40 chalets, 80 appartementen en 30 bungalows van Domaine Long Pré. Dit voormalige Landal park maakt gebruik van de koppeling tussen Reflex Booking en Booking.com. Deze koppeling zorgt ervoor dat bij Booking.com de juiste beschikbaarheid en tarieven worden vermeld.


Dit vakantiepark met 130 vrijstaande vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk (Midi-Pyreneeën) gebruikt Reflex Booking. Omdat het programma meertalig is hebben zowel de Nederlandse als de Franse medewerkers en huiseigenaren altijd inzicht in de meest recente stand van de boekingen


Scholten Awater, een van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, ontzorgt (middel)grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware. Het bedrijf gebruikt Reflex Appointment om efficiency-voordelen voor klanten te realiseren bij het projectmatig uitleveren of omwisselen van mobieltje of pc’s.


De toonaangevende Rotterdam School of Management (RSM), onderdeel van Erasmus Universiteit Rotterdam, telt 7.500 studenten waarvan er jaarlijks ongeveer 1.200 afstuderen. Via Reflex Appointment plannen zij afspraken met een van de vijf studieadviseurs.


De Kamer van Koophandel heeft de digitale dienst- verlening sterk verbeterd. Onderdeel van de betere service is de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor het inschrijven van een bedrijf of het wijzigen van de gegevens in het handelsregister. Hiervoor gebruikt de KvK de software van Reflex Appointment.