Pearle Opticiens Benelux en Eye Wish, beide onderdeel van de toonaangevende moedermaatschappij GrandVision, maken gebruik van Reflex Appointment. Het online afsprakensysteem en de persoonlijke uitnodiging voor oogcontroles zorgen voor grotere aantallen bezoekers en een hogere conversie.


Scholten Awater, een van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, ontzorgt (middel)grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware. Het bedrijf gebruikt Reflex Appointment om efficiency-voordelen voor klanten te realiseren bij het projectmatig uitleveren of omwisselen van mobieltje of pc’s.


De toonaangevende Rotterdam School of Management (RSM), onderdeel van Erasmus Universiteit Rotterdam, telt 7.500 studenten waarvan er jaarlijks ongeveer 1.200 afstuderen. Via Reflex Appointment plannen zij afspraken met een van de vijf studieadviseurs.


De Kamer van Koophandel heeft de digitale dienst- verlening sterk verbeterd. Onderdeel van de betere service is de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor het inschrijven van een bedrijf of het wijzigen van de gegevens in het handelsregister. Hiervoor gebruikt de KvK de software van Reflex Appointment.