Deze projectontwikkelaar ontwikkelt, verkoopt en verhuurt luxe appartementen in de wintersportplaatsen Gerlos, Kaprun en Portes du Soleil. Gebruik van Reflex Booking en de nieuwsbrief-module droeg bij aan een verdubbeleing van het percentage directe boekingen.


Dit kleinschalige park op Texel verhuurt bungalows voor 4 en 6 personen. Na invoering van Reflex Booking is het aantal telefoontjes en aanvragen per e-mail aanzienlijk gedaald, terwijl het aantal directe boekingen via de website is gestegen.


Eureka – met vakantiewoningen in Groet (Schoorle Duinen) - maakt gebruik van Reflex Online Enquête. De gasten ontvangen na het verblijf automatisch per e-mail een korte enquête. Tweederde geeft zo haar mening en tips.


Dit vakantiepark gelegen in het Beierse Woud, heeft een breed aanbod van chalets, stacaravans en kampeerplaatsen. Klantgericht denken, online vindbaarheid en automatisering, onder andere via Reflex Booking, hebben geresulteerd in een stijging van 6.000 gasten naar 40.000 gasten per jaar.


In de Ardennen liggen de 40 chalets, 80 appartementen en 30 bungalows van Domaine Long Pré. Dit voormalige Landal park maakt gebruik van de koppeling tussen Reflex Booking en Booking.com. Deze koppeling zorgt ervoor dat bij Booking.com de juiste beschikbaarheid en tarieven worden vermeld.


Dit vakantiepark met 130 vrijstaande vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk (Midi-Pyreneeën) gebruikt Reflex Booking. Omdat het programma meertalig is hebben zowel de Nederlandse als de Franse medewerkers en huiseigenaren altijd inzicht in de meest recente stand van de boekingen