Is een advocaten- en notarissenkantoor gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas en in de Londense City. Bij Boekel De Nerée werken 150 juristen. Inclusief de staf werken er omstreeks 250 medewerkers. Zij gebruiken Reflex Facility voor het online boeken van vergaderzalen via hun eigen intranet.


Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en trainingslocaties aan in het hele land aan coaches, therapeuten en mediators.

Zodra men is aangesloten bij Het Coachhuis kan men via de website online gespreksruimtes (meer dan 100) boeken op de gewenste datum en tijd.


De gemeente Landgraaf is met 37.500 inwoners een middelgrote gemeente. De facilitaire dienst zet Reflex in voor het reserveren van de interne en externe vergaderzalen. Medewerkers kunnen zelf ruimten en kamers online boeken, maar ook reserveringen wijzigen of annuleren. In de hal hangt een groot beeld-scherm met daarop het vergaderschema voor die dag.


Ambtenaren van gemeente Apeldoorn kunnen sinds 1 maart gebruikmaken van een online reserveringssysteem voor hun dienstreis genaamd: ‘Sleutel tot Besparen’. Het systeem doet onbemand sleuteluitgifte en registreert automatisch gebruik van auto’s, fietsen en scooters.