Maak een goede eerste indruk met digitale bezoekersregistratie


Vervang het papieren logboek en begroet uw gasten op een moderne en professionele manier. Met Reflex Visitor zorgt u voor een goede eerste indruk. En een goede eerste indruk is het halve werk. Met ons digitaal bezoekersregistratiesysteem stroomlijnt u bezoekersstromen en houdt u uw kantoor veilig. Geen vervanging van uw receptie, maar een waardevolle upgrade!

Leestip: De beste klantbeleving. Piece of cake!


De voordelen van digitale bezoekersregistratie:

  • Upgrade uw receptie: Upgrade uw receptie met digitale bezoekersregistratie. Terwijl uw bezoek zich aanmeldt, zorgt uw receptie voor een heerlijk kopje koffie. En door het uiterlijk van Reflex Visitor aan te passen aan uw huisstijl en branding, maakt uw bedrijf een professionele eerste indruk op uw gasten.

  • Vervang het papieren logboek: U hoeft niet langer papieren documenten af ​​te drukken en te archiveren. Met ons systeem digitaliseert u deze administratie, want alles wordt digitaal opgeslagen. Dat scheelt een hoop tijd!

  • Notificaties aan uw medewerkers: Uw medewerker krijgt, zodra zijn of haar bezoek is gearriveerd, direct een e-mail en Sms-bericht. Zo hoeft er niet meer oeverloos heen en weer gebeld te worden.

  • Houd uw werkplek veilig: Uw receptie is de eerste verdedigingslinie tegen ongewenste bezoekers. Met digitale bezoekersregistratie weet u wie er wanneer op locatie is of is geweest. Zo voldoet u aan allerlei richtlijnen en bent u AVG-/ GDPR-compliant.

Leer hoe het werkt

Bekijk ook andere mogelijkheden