Voldoe aan de nieuwe richtlijnen voor kantoor & winkels

Nieuwe richtlijnen voor kantoor & winkels

De winkels en kantoren gaan langzamerhand weer open, maar zijn wel aan strakke richtlijnen gebonden. De anderhalvemetersamenleving levert voor winkeliers en kantoren allerlei uitdagingen op.

Kantoor en de anderhalvemetersamenleving

Thuiswerken gaat goed en is efficiënt. Maar samenwerken en elkaar ontmoeten blijft belangrijk om bedrijfsdoelen te halen en de cultuur te handhaven. De anderhalvemetersamenleving levert op kantoor de volgende uitdagingen op om een veilige werkomgeving voor uw medewerkers te garanderen:

Winkels en de anderhalvemetersamenleving

Hoe zorgt u ervoor dat er niet te veel personen op één moment in de winkel zijn? En voorkomt u tegelijkertijd lange rijen of teleurstelling aan de deur? De nieuwe richtlijnen voor winkels en de anderhalvemetersamenleving zorgen voor uitdagingen voor winkels en winkeliers.

  • Videowinkelen of winkelen op afspraak mogelijk maken
  • De capaciteit van uw winkel bewaken zonder extra mensen in te zetten
  • Een veilige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers creëren

Advies over nieuwe richtlijnen voor kantoor & winkels

Reflex Online gaat de ondersteunt uw organisatie, winkel of winkelketen. Wij gaan de uitdagingen graag met u aan, zoals wij honderden organisaties, winkels en ketens in de Benelux ondersteunen. Neem direct contact via met ons op voor een vrijblijvend advies over uw scenario of bel ons via 0345 630 123.

Klik op de blauwe knoppen voor meer informatie