Met de modules van RoomManager maakt u van Office 365 een volwaardig reserveringssysteem

Ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar

Wordt er binnen uw bedrijf gewerkt met een online agendasysteem? Outlook, Office365 of Google Calendar bijvoorbeeld. Dan is Refkex RoomManager een waardevolle aanvulling. Eén die u en uw medewerkers een hoop tijd en geld bespaart. En niet te vergeten: de frustraties die digitale omwegen vaak met zich meebrengen. Bij u, maar ook bij de deelnemers van een vergadering. Met onze online room booking kunt u in een paar klikken een ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar.

RoomManager koppelen met uw agenda

We worden met z’n allen steeds digitaler. De agenda in boekvorm is bij de meeste bedrijven inmiddels ingehaald door een digitale variant van aanbieders als Outlook, Office365 en Google. Een online agendasysteem behoort tot de groupware. Dit is software die is ontwikkeld om groepen met elkaar in contact te brengen. Om samen te plannen bijvoorbeeld. Toch biedt deze groupware niet altijd alle functies en connecties die u nodig heeft voor een efficiënte workflow. Onze online room booking voor vergaderruimtes heeft deze wel. Hoe kunt u met RoomManager een ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar? Wat zijn de voordelen? En welke extra opties zijn er?

Ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar

Reflex RoomManager is gemakkelijk te koppelen met uw online agenda. Het plug & play principe: eenvoudig te installeren en vriendelijk in gebruik. Heeft u de connectie gemaakt en een persoonlijke login aangemaakt voor uw e-mailadres, dan kunt u direct digitale vergaderruimtes aanmaken. Geef de ruimtes een naam die voor iedereen herkenbaar is, het zaalnummer of de locatie bijvoorbeeld. Zijn de zalen toegevoegd, dan kunt u direct vergaderruimtes reserveren en beheren vanuit uw online agenda. Prik een datum, plan een tijd en nodig deelnemers per mail uit. Bij de locatie selecteert u de gewenste vergaderruimte. De informatie is realtime inzichtelijk voor alle deelnemers. De RoomManager room booking voor vergaderruimtes is AVG compliant: een veilige en betrouwbare connectie naar uw werkagenda.

Leestip: 5 redenen om uw Office 365 agenda uit te breiden

De voordelen van een ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar

  • Plug & Play: eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Een veilige en betrouwbare connectie naar uw agendasysteem
  • Realtime inzicht in beschikbaarheid van de vergaderzalen
  • Eenvoudig een meeting inplannen, verlengen of de zaal vrijgeven

Online vergaderingen inplannen + welkomscherm en zaaldisplay

Snel en gemakkelijk plannen dus, maar wat zijn de extra’s die RoomManager een volwaardig room booking voor vergaderruimtes maken? Inzicht, overzicht en een gastvrij ontvangst. De software is - naast met uw agenda - ook te koppelen met zaaldisplays en een welkomscherm. Hierop wordt de agenda van de zalen weergegeven en kan de ruimte direct worden vastgelegd of vrijgegeven. Via de display bij de deur kunt u ook een zaal reserveren met faciliteiten: een beamer, projectiescherm, koffie, thee of catering bijvoorbeeld. En aan het einde van de maand draait een een rapportage uit van de bezettingsgraad en kostenposten, zodat u direct de juiste persoon kunt factureren.

Meer weten over Reflex RoomManager en de zaaldisplays? Bekijk de tarieven en plan een vrijblijvende demonstratie in.