Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gegevens en de veiligheid en vertrouwelijkheid ervan

Reflex Online behaalt ISO 27001-certificering

Onze relaties, maar ook de relaties van onze relaties, delen in goed vertrouwen aanzienlijke hoeveelheden persoonlijke- en bedrijfsgegevens met onze organisatie. Wij voelen ons verantwoordelijk voor die gegevens en de veiligheid en vertrouwelijkheid ervan. Het doet ons daarom deugd u mee te mogen delen dat wij met ingang van heden ISO 27001 gecertificeerd zijn.

“Onze organisatie komt in aanraking met diverse vertrouwelijke gegevens. Wij vinden het belangrijk dat deze gegevens veilig zijn en vertrouwelijk worden behandeld. Dat is voor ons en onze medewerkers een topprioriteit. Het is fantastisch dat deze inspanningen nu worden bestendigd met deze ISO 27001-certificering”, zegt Frans de Wit, directeur bij Reflex Online.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveliging die beschrijft hoe bedrijven procesmatig met het beveiligen van informatie kunnen omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

De Wit: “Met deze certificering hebben wij onze processen op orde, maar uiteindelijk is dit slechts een momentopname. Daarom blijven wij werken aan onze dienstverlening en onze producten, met een focus op informatiebeveiliging, zodat hier nu in de toekomst van profiteren.”