Van agendasysteem naar volwaardig reserveringssysteem

Veel bedrijven beheren hun vergaderruimtes vanuit een agendasysteem zoals Outlook, Google Calendar of Office365. Het aanmaken van resources werkt vaak prima, maar op den duur komt men er achter dat bepaalde functionaliteiten binnen Outlook, Google Calendar of Office365 niet beschikbaar zijn. Dat is lastig, maar niet voor ons! Breid uw bestaande agendasysteem uit met de modules van Reflex RoomManager.

 

De modules

Reflex RoomManager bestaat uit verschillende modules die u afzonderlijk van elkaar afneemt: uw situatie en wens is leidend. Zo maakt u het mogelijk om extra’s, zoals catering en beamers, direct vanuit uw agendasysteem bij te boeken. Ook kunt u de agenda van uw vergaderzaal of -zalen weergeven op een zaaldisplay bij de vergaderruimte of een welkomscherm bij de receptie. Draai managementinformatie uit, zodat eventuele no-show inzichtelijk wordt. Daarnaast bieden wij oplossingen voor plattegronden en digitale bezoekersregistratie.

 

De verschillende modules geven u meer inzicht en informatie over wat er gebeurt rondom het beheer van vergaderruimtes. Daarnaast brengt het allerlei voordelen met zich mee. Nieuwsgierig geworden? Schroom niet en neem contact op met Christiaan van Halewijn op 06-54205140.

Tevreden met Outlook en Google Calendar?

Maar zoekt u meer controle over de reserveringen van de vergaderzaken. Dat kan met de extra modules van RoomManager. Bekijk de modules