Zet uw evenement of project online. En laat deelnemers zich zelf inschrijven.
Online afspraken voor kortstondige projecten of evenementen

Project of evenement

Reflex Appointment is een handige tool voor projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland. Van het omwisselen van laptops of mobieltjes bij een groot bedrijf of organisatie tot een ouderavond op school. Of denk aan grote verhuizingen binnen de organisatie of de griepprik die op grote schaal wordt verstrekt door huisartsen, GGZ-instellingen en revalidatiecentra.

 

Gemak, service, efficiency en meer inzicht

Reflex Appointment zorgt voor gemak, betere service en meer efficiency en leidt tot een hogere conversie. Ook leidt onze software tot een betere spreiding van de afspraken en een daarop afgestemde bezetting bij uw bedrijf of organisatie. Dat voorkomt wachttijden, dubbele afspraken en onnodige telefoontjes en geregel en bespaart dus tijd en kosten. Reflex Appointment voorziet u bovendien van klantgegevens en overzichten zoals aantal afspraken per dag en no show.

Lees verder hoe Scholten Awater onze afsprakensoftware inzet bij haar omwisselprojectenAltijd overzicht in uw afspraken?

We laten u zien hoe u agenda's op een veilige manier online kunt maken. Dat bespaart u en uw klanten veel tijd bij het maken van afspraken.Plan nu een afspraak