Alles-in-1 reserveringssoftware voor vakantiehuizen

Alles-in-1 reserveringssoftware voor vakantiehuizen

Alles-in-1 reserveringssoftware die u helpt met het beheren van de reserveringen. Dat klinkt logisch, maar toch werken veel boekingssites nog met een eigen tool. Dit betekent dat u op elke site een profiel moet aanmaken en wijzigingen handmatig moet bijhouden. Een tijdrovende klus en bovendien sluipen er gemakkelijk kleine foutjes in. Het zou toch veel efficiënter zijn als u uw website en aanbod kunt koppelen aan alle verschillende boekingssites en touroperators.

Alles-in-1 reserveringssoftware

Een Channel Manager is alles-in-1 reserveringssoftware: dé oplossing voor het up to date houden van je reserveringen. Vanuit het dashboard koppelt u het aanbod simpel en snel met boekingssites en touroperators. Hierbij kiest u uit meer dan 60 verschillende (online) aanbieders. Het grote voordeel hiervan is dat u met één klik uw aanbod kunt veranderen en prijswijzigingen doorvoert bij alle gekoppelde bedrijven. Niet meer dagelijks overal uw profiel updaten en de beschikbaarheid en prijzen aanpassen dus, maar overzicht in boekingen. Dat scheelt een hoop tijd...en frustraties! Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er weinig boekingen zijn binnengekomen, dan kunt u met behulp van de Channel Manager een leuke last minute actie online zetten. Ook deze is meteen beschikbaar op de de gekoppelde websites

Reserveringsprogramma dat ook aan de klant denkt

Met een Channel Manager werkt u met een systeem dat online reserveren een piece of cake maakt. Het systeem zorgt ervoor dat klanten uw vakantiehuizen goed kunnen vinden, omdat ze nu via een zoekopdracht bij aangesloten reisaanbieders bij u terecht komen. Meer aandacht voor de accomodaties en dus meer boekingen! Mensen haken snel af als een reserveringssysteem niet gebruiksvriendelijk is. Daar heeft u met Channel Manager geen omkijken meer naar. Wil de klant reserveren, dan kan dit direct onder het aangeboden vakantiehuis. Niet doorklikken, maar meteen reserveren en boeken.

Voordelen van alles-in-1 software

Het alles-in-1 reserveringssysteem neemt veel werk uit handen, omdat er geen tussenstappen hoeven te worden gemaakt. De klant bekijkt en vergelijkt vakantiehuizen online. Heeft hij het vakantiehuis dat hij wil boeken gevonden, dan is alles met een paar simpele muisklikken geregeld. Dat is pas klantenservice! Maar wat zijn de voordelen van Channel Manager voor u, als aanbieder?

We zetten ze hieronder nog even op een rij.

Waarom de alles-in-1 software van Channel Manager?

  • Te koppelen met meer dan 60 boekingssites
  • Klanten kunnen gemakkelijk online reserveren
  • Vanuit het dashboard kun je wijzigingen overkoepelend doorvoeren
  • De beschikbaarheid wordt automatisch bijgewerkt
  • U bent minder tijd kwijt aan het bijhouden van de verschillende boekingssites

Het alles-in-1 reserveringssysteem is daarom echt een aanrader voor eigenaren van vakantiehuizen die willen gaan voor een maximale bezetting. 

Speciaal voor eigenaren van vakantiehuizen in het buitenland

Verhuurt u vakantiehuizen in het buitenland? Daar hebben wij iets op bedacht: Easy Rental Software. Met Easy Rental Software kunnen kleinschalige verhuurders in het buitenland tegen speciale condities genieten van de toegevoegde waarde van een online boekingssysteem.