Beheer reserveringen en boekingen vanuit één reserveringssysteem

Beheer reserveringen en boekingen vanuit één reserveringssysteem

Als aanbieder van een vakantiehuis wilt u natuurlijk zo veel mogelijk boekingen. Daarom heeft u waarschijnlijk een mooie website en een profiel op verschillende boekingssites. Hiermee vergroot u de kans op reserveringen aanzienlijk. Maar het bijhouden van de verschillende profielen kan behoorlijk tijdrovend zijn. U moet telkens weer nieuwe foto’s uploaden en prijzen en beschikbaarheid aanpassen. Met Channel Manager beheert u reserveringen en boekingen vanuit een alles-in-1 reserveringssysteem.

Beheer reserveringen en boekingen op één plek

Om te voorkomen dat u dagelijks alle profielen en de beschikbaarheid van uw accommodaties op boekingssites moet bijhouden, vormt een Channel Manager een slimme en efficiënte oplossing. Een Channel Manager zorgt ervoor dat de informatie uit het reserveringssysteem direct is te koppelen met boekingssites en touroperators. Het beheer van reserveringen en boekingen kan veel tijd en geld kosten als u dit wilt uitbesteden. Hoe handig zou het zijn als u voortaan met één simpele handeling alle informatie up to date kan houden?

Directe koppeling met boekingssites

De meeste boekingssites werken met hun eigen online boekingssysteem. Hierdoor moet u de informatie over uw vakantiewoningen voortdurend aanpassen en bijhouden. De Channel Manager maakt het mogelijk om op verschillende grote boekingssites, zoals Booking.com of Airbnb, een profiel aan te maken. Vanuit het dashboard van Channel Manager kan men connecten met meer dan 60 bekende boekingssites, bijvoorbeeld Airbnb of Booking.com. Met een Channel Manager werkt u realtime. Zelfs als u een last-minute actie start, is deze meteen te zien bij alle gekoppelde touroperators.

Simpel en snel reserveren

Voor veel mensen begint de voorpret van vakantie al bij het zoeken naar de juiste bestemming en accommodatie. Door de Channel Manager komen klanten op basis van hun zoekopdracht bij u terecht, want u bent zichtbaar op tientallen boekingsites. En doordat u direct koppelt met boekingssites, komt de reservering rechtstreeks binnen en wordt de beschikbaarheid van uw woning direct op alle plaatsen bijgewerkt. Degene die boekt merkt hier niets van, die is via een paar kliks meteen bij de het juiste vakantiehuisje terechtgekomen en kan zijn boeking 1-op-1 met u regelen.

Realtime overzicht in vakantiewoningen

Met onze alles-in-1 reserveringssoftware kunnen klanten gemakkelijk online uw vakantiewoningen boeken. Wijzigingen in prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen - of bijvoorbeeld mooi, nieuw beeldmateriaal - voert u simpel en snel door vanuit het dashboard en de onderliggende menu’s. Met zo’n update in Channel Manager wordt een wijziging overal doorgevoerd, op alle boekingssites waarmee u het systeem heeft gekoppeld. De informatie dus direct zichtbaar voor nieuwe boekingen. Hiermee wordt de kans op dubbele boekingen minimaal. De mogelijkheid om met meer dan 60 verschillende boekingssites en touroperators te koppelen, zorgt ervoor dat uw vakantiewoningen sneller worden gevonden en dus vaker zullen worden geboekt. We hebben deze en alle andere voordelen van onze online reserveringstool voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van Channel Manager

  • Minder tijd kwijt aan het bijhouden van de verschillende boekingssites
  • Te bedienen vanuit een overzichtelijk dashboard
  • Realtime informatie
  • Te koppelen met meer dan 60 boekingssites
  • Het aantal boekingen gaat omhoog
  • Klanten kunnen simpel zoeken doen en direct reserveren

Klik hier en probeer het zelf