Verhoog de bezettingsgraad van uw vakantiehuis

Koppelen met boekingssites en touroperators

Als verhuurder van vakantiehuizen heeft u waarschijnlijk al te maken gehad met verschillende vergelijkingssites en boekingstools. U wilt dat uw aanbod goed wordt gevonden, dus sluit u zich aan bij de grote aanbieders. Overal een los profiel aanmaken en werken met handmatige updates is dan niet handig. Een Channel Manager maakt het mogelijk om de accommodaties direct te koppelen met boekingssites en touroperators. Dit biedt de nodige voordelen. We leggen u uit welke dit zijn en hoe u ze in de praktijk brengt.

Channel Manager, alles-in-1 boekingssoftware

Wie al heeft kennisgemaakt met Channel Manager, weet dat de tijd van eindeloos informatie invoeren, linkjes aanpassen en profielen updaten voorbij is. Dit kan echt veel gemakkelijker met ons alles-in-1 reserveringssysteem. Vanuit het dashboard verstuurt u eenvoudigweg een link die te synchroniseren is met boekingssites. Klanten vinden uw aanbod op basis van hun zoekopdracht, hierbij wordt de prijs en beschikbaarheid realtime weergegeven. Channel Manager zorgt ervoor dat klanten bij u terechtkomen. Grote kans dat ze direct online boeken. Door te koppelen met boekingssites en touroperators is de kans op overboeking minimaal, omdat de beschikbaarheid meteen automatisch wordt aangepast.
Leestip: De voordelen van Channel Manager

Hoe werkt het koppelen met boekingssites en touroperators?

Hoe handig zou het zijn als de beschikbaarheid altijd direct kan worden aangepast? Hierdoor komt u betrouwbaar en professioneel over en hoeft u klanten niet teleur te stellen. Het bijhouden van reserveringen op de verschillende boekingssites kan een tijdrovende klus zijn. Vooral als u nog gebruikmaakt van verschillende kanalen, zoals telefonisch reserveren of via een contactformulier op de website. Dan zult u bij elke reservering handmatig de beschikbaarheid moeten aanpassen. Met de Channel Manager bent u met één link klaar. Met deze link kunt u vanuit het dashboard meteen zakendoen met meer dan 60 verschillende boekingssites en touroperators. Het koppelen van uw aanbod met boekingssites en touroperators is niet langer een klus die veel tijd in beslag neemt. En op deze manier beschikt iedereen altijd over de juiste informatie en heeft u volop profijt van de directe koppelingen met boekingsportals.

De voordelen van koppelen met boekingssites en touroperators

Het werken met een online reserveringssysteem biedt vele voordelen. Als aanbieder van vakantiehuizen witl u liever bezig zijn met uw klanten, dan met de administratie. Een Channel Manager zorgt ervoor dat u tijd, ruimte en overzicht houdt. Dankzij de koppelingen met touroperators en boekingssites zijn overboekingen verleden tijd. We hebben deze én alle andere voordelen van de Channel Manager reserveringstool voor u op een rij gezet.

  • Meteen zakendoen met 60 boekingsbedrijven
  • Met Channel Manager heeft een minimale kans op dubbele boekingen
  • Hogere bezettingsgraad, omdat uw aanbod wordt getoond op de websites van grote aanbieders
  • U kunt vanuit het dashboard alles bijhouden, dus u hoeft minder systemen te gebruiken: de alles-in-1 tool
  • U gebruikt maar één link, die gekoppeld is met de verschillende boekingssites
  • De beschikbaarheid wordt realtime aangepast
  • Klanten krijgen altijd de juiste informatie te zien