In één klik op meer dan 60 boekingsites de beschikbaarheid bijwerken

Overzicht in boekingen van vakantiehuizen

De tijd dat klanten nog moesten bellen om te vragen of er nog een kamer beschikbaar was, is voorbij. Ook het invullen van een contactformulier is inmiddels achterhaald als het gaat om boekingen. Overzicht in boekingen kunt u het best bewaken door te werken met een systeem dat dit automatisch voor u bijhoudt. Met een Channel Manager heeft u hier geen omkijken meer naar en kunnen gasten moeiteloos een vakantiehuis boeken.

Het overzicht in boekingen houden

Wie vakantiehuizen verhuurt en met zijn tijd wil meegaan, werkt met een online boekingssysteem. In deze tijd van digitalisering komen boekingen steeds vaker zonder tussenkomst van derden tot stand. Klanten zijn dankzij handige software steeds onafhankelijker als het gaat om het plannen van hun vakantie. Persoonlijk contact blijft natuurlijk belangrijk. U kunt je focussen op de zaken waar u energie van krijgt! Zo hebt u als verhuurder van vakantie accommodaties bijvoorbeeld de schone taak om het uw gasten én uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Allereerst heeft u een website nodig die met foto’s die meteen binnenkomen bij de klant. Juist omdat er zoveel aanbod is, is de online presentatie belangrijk. Leestip: Beheer reserveringen en boekingen met Channel Manager

Channel Manager, uw alles-in-1 reserveringstool

Als u gaat werken met een Channel Manager zal u meteen merken dat u veel minder administratief werk hebt. Het online reserveren wordt klanten zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zoeken en boeken kan op dezelfde pagina. Doordat u met een Channel Manager bent gekoppeld aan verschillende boekingssites, wordt de beschikbaarheid na een boeking meteen realtime geupdate. De klant ontvangt een bevestiging van zijn boeking en u houdt vanuit de Channel Manager het overzicht. Met de alles-in-1 reserveringstool houdt u ten alle tijden het overzicht in boekingen. Wel zo handig, want als u bij elke boekingssite een andere tool moet gebruiken, kan een foutje er snel insluipen. Met alle gevolgen dien. Met onze alles-in-1 boekingsssoftware komen dergelijke fouten niet meer voor.

Te koppelen met ruim 60 boekingssites

Dat het werken met een online boekingssysteem handig is voor u als aanbieder van vakantiehuizen moge duidelijk zijn. U bespaart er een hoop tijd mee en het systeem is te koppelen met touroperators. En met ruim 60 boekingssites, zoals Airbnb en Booking.com. Dit zijn websites die dagelijks enorm veel bezoekers trekken.

Realtime prijzen en beschikbaarheid

Het is voor klanten erg belangrijk dat ze op basis van hun zoekopdracht de best passende optie krijgen voorgeschoteld. Vakantiehuizen die via uw Channel Manager zijn ingevoerd, tonen direct de beschikbaarheid en een optie om meteen te boeken. De software maakt simpel reserveren mogelijk omdat de klant niet hoeft door te klikken naar verschillende pagina’s. Dankzij de Channel Manager profiteren de klanten nu al van een uitstekende service. Gebruiksvriendelijkheid staat bij veel websitebezoekers hoog in het vaandel. Met een Channel Manager zijn de eerste voorbereidingen voor een gezellig verblijf al getroffen. De informatie is altijd up to date, zo voorkomt u teleurstellingen achteraf.