De prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen

De prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen

Als mensen op zoek gaan naar een uitje, kijken ze als eerste naar de prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen. Na verschillende zoekopdrachten en vergelijkingen, wordt de definitieve keuze gemaakt. Uw klanten hebben het -net als u - druk, ze willen op hun wenken worden bediend. Daarom is het belangrijk dat de juiste informatie direct zichtbaar is en reserveren met een paar muisklikken is geregeld. De voorpret van een weekendje weg begint tenslotte al online.

De prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen bijhouden

Wie een vakantie gaat plannen, gaat uiteraard op zoek naar de leukste vakantiehuizen tegen de beste prijs. Met een alles-in-1 reserveringssysteem met Channel Manager, kunnen klanten makkelijk online reserveren. Klanten voeren een zoekopdracht in en op basis hiervan worden de verschillende vakantiehuizen getoond. Het reserveringssysteem voor recreatiewoningen biedt iedereen het grootste gemak. De prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen worden realtime getoond. Het enige dat u als aanbieder hoeft te doen, is zorgen voor knallende foto’s en een wervende tekst. En wilt u een leuke actie opzetten, dan kun u via het dashboard een link aanmaken en deze op ruim 60 boekingssites tegelijk delen. De nieuwe informatie wordt direct getoond op de gekoppelde boekingssites.

Overboekingen voorkomen

Met Channel Manager is uw website te koppelen aan grote boekingssites en touroperators. Dit zorgt ervoor dat uw website contact kan maken met meer dan 60 boekingsbedrijven. Bezoekers krijgen altijd de juiste prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen te zien. U hoeft dus niet meer handmatig prijswijzigingen of beschikbaarheid aan te passen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf, als u niet snel genoeg de beschikbaarheid hebt aangepast en vakantiehuizen dubbel zijn geboekt of een aanbieding niet meer geldig was. Met Channel Manager zullen dit soort problemen niet meer voorkomen. Goed voor  de bezettingsgraad en uitstekende service naar klanten toe, die zeer waarschijnlijk een positieve review achterlaten.

Waarom Channel Manager gebruiken?

Als het gaat om een snelle en efficiënte manier om de prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen te updaten, dan is een Channel Manager een uitkomst. De reserveringssoftware maakt alles voor zowel de klant, als voor u als aanbieder een stuk overzichtelijker. Voor de klant, omdat die op basis van zijn eigen zoekfilters - zoals prijs, locatie en beschikbaarheid - meteen ziet wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast hoeft hij de deur niet uit voor een boeking of telefonisch contact te zoeken, alles kan simpel en snel online. Voor u als aanbieder maakt de boekingssoftware van een Channel Manager het mogelijk om veel tijd te besparen. Was het vroeger nog noodzakelijk om te werken met verschillende boekingstools, nu kunt u direct zakendoen met 60 boekingsbedrijven. Ook de beschikbaarheid van de accommodaties wordt automatisch aangepast door de reserveringssoftware. Hierdoor is de kans op overboeking echt minimaal. Kortom: het bespaart een heleboel tijd en dus geld. Dankzij de zichtbaarheid op verschillende boekingssites, kunt u meer reserveringen verwachten. Win-win.