Vakantiepark Buiten Bergen

“Een grote plus is dat we ons niet meer druk hoeven te maken over het systeembeheer, updates of over het aanschaffen van hardware”

Verhuuroptimalisatie en professionaliteit Door het uitbreiden van de diensten en groei werd het belangrijk om verder te professionaliseren en uit te kijken naar betere verhuursoftware. Begin 2011 is Fijn op Vakantie gestart met de verhuur en beheer van verschillende vakantieparken. een mooi voorbeeld is het vakantiepark Buiten Bergen waar lokaal een goed bemande receptie werd opgezet om de dienstverlening voor de gasten en de eigenaren aanzienlijk te verbeteren.

Ook op het gebied van marketing heeft de tijd niet stilgestaan. Waar er in het verleden vooral via print werd geadverteerd, is de marketing nu voornamelijk online via internet. Naast de website krijgt ook Social Media een groeiende rol van betekenis. “Het is nu voor de online consument eenvoudig te zien wat je in de omgeving kunt doen, hoe de vakantiehuizen er uit zien en wat de kosten zijn. Deze transparantie is alleen maar goed. Het geeft je als aanbieder de mogelijkheid om je te onderscheiden van anderen.“ aldus Bert Pezij.