Reflex Booking is dankzij de slimme modulaire opzet geschikt voor verschillende soorten verhuurders

Voor wie

Vakantiepark

Verhuurt u bungalows, chalets of vakantiehuizen op een vakantiepark? Dan bent u altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om deze accommodaties op het vakantiepark te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het reserveringssysteem Reflex Booking. Reflex Booking is een cloud-based systeemwaarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd en de communicatie met de gasten indien gewenst wordt geautomatiseerd. Ons systeem vormt één administratiesysteem voor zowel de gasten- als de eigenarenafrekening, waarbij zowel de verhuuropbrengsten als de beheerkosten kunnen worden vastgelegd.

Lees meer

Verhuurorganisaties

Heeft u een verhuurorganisatie waarbij u diverse vakantiewoningen verhuurt? Dan bent u altijd op zoek naar een betere en eenvoudigere werkwijze om accommodaties te verhuren en beheren. Een groot aantal verhuurorganisaties optimaliseert daarom haar processen met de functionaliteiten van het reserveringssysteem Reflex Booking. 
Ons cloud-based reserveringsprogramma biedt veel gemak voor de uitdagingen waar verhuurorganisaties mee te maken hebben. Reflex Booking is namelijk een all-in-one systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt. Tegelijkertijd kan er goed worden samengewerkt met de individuele huiseigenaren.

Lees meer

Campings

Verhuurt u kampeerplaatsen, stacaravans of safaritenten op een camping? Dan bent u altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om de accommodaties op uw camping te verhuren. 
Er zijn ook mogelijkheden voor het automatiseren van de slagboom, online betalingen, facilitaire dienst en energieafrekening. En met onze Channel Manager Module synchroniseert de beschikbaarheid van uw chalets, stacaravans of safaritenten automatisch met die van belangrijke boekingskanalen zoals Booking.com. Met de boekingsmodule worden meer directe boekingen via uw eigen website gemaakt. Dat bespaart flinke commissies én heel veel tijd, waardoor het voordeel voor uw camping heel groot wordt.

Lees meer

Vakantiehuizen

Bent u eigenaar of verhuurder van meerdere vakantiehuizen? Dan bent u waarschijnlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om vakantiehuizen te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het online reserveringssysteem Reflex Booking.
Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Ook kunt u de e-mails en bevestigingen naar uw gasten automatiseren. Met onze Channel Manager Module maakt u het vakantiehuis of de vakantiehuizen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com, Airbnb, Belvilla of Fijnopvakantie.

Lees meer

Appartmenten

Verhuurt u appartementen? Dan bent u natuurlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere werkwijze om deze boekingen te beheren. Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Bevestigingen naar uw gasten kunt u instellen en automatiseren. Met onze Channel Manager Module maakt u appartementen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com en Belvilla. En met de boekingsmodule verlopen meer boekingen via uw eigen website. Dat bespaart geld aan commissies en veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.

Lees meer