Met een online reserveringssysteem zijn uw appartementen vaker bezet

Reserveringssysteem voor appartementen

Verhuurt u appartementen? Dan bent u natuurlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere werkwijze om deze boekingen te beheren. Meer dan 300 verhuurders in Nederland en ver daarbuiten gebruiken daarom het online reserveringssysteem Reflex Booking.

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Bevestigingen naar uw gasten kunt u instellen en automatiseren. Met onze Channel Manager Module maakt u appartementen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com en Belvilla. En met de online boekingsmodule verlopen meer boekingen via uw eigen website. Dat bespaart geld aan commissies en veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan hier het verhaal van Joren Exler van Romex Investments.

Verhuren van appartementen voor verschillende eigenaren

Verhuurt u appartementen voor verschillende eigenaren? Dan vormt Reflex Booking één administratiesysteem voor zowel de gasten- als de eigenarenafrekening. Per verhuurlocatie of appartementencomplex bepaalt u of er wel of niet met Booking.com kan worden gekoppeld. Daarnaast geeft u unieke kenmerken op zoals logo’s of rekeningnummers waarop betalingen van uw gasten kunnen plaatsvinden.

De voordelen van een reserveringssysteem voor verhuurders van appartementen:

  • Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.
  • Flexibiliteit per appartementencomplex qua logo, rekeningnummer en betalingsvoorwaarden.
  • Realiseer meer boekingen via Booking.com.
  • Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.
  • Eén administratie voor gasten- en eigenarenafrekening.
  • Sluitende eindafrekeningen vanuit het reserveringssysteem.
  • Uw gasten boeken per appartementcategorie of juist op voorkeur.

Channel Manager voor verhuurders van appartementen

Snel de bezettingsgraad van uw appartementen verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maakt u de appartementen direct en zonder moeite beschikbaar op kanalen als Booking.com. Ook zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem. Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

Short Stay verhuur

Speciaal voor Short Stay verhuurders hebben wij enkele handige functies toegevoegd aan ons reserveringssysteem. Denk aan het boeken van een accommodatie per maand, of direct online betalen via de My Booking link.

Leestip: Hoe Hotel Jansen het gebruik van Reflex Booking voor short- en long stay ervaart.

Klik hier en probeer het zelf