De plekken op uw camping vaker bezet met een online reserveringsyssteem

Reserveringssysteem voor campings

Verhuurt u kampeerplaatsen, stacaravans of safaritenten op een camping? Dan bent u altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om de accommodaties op uw camping te verhuren. Meer dan 300 verhuurders in binnen- en buitenland gebruiken daarom het reserveringssysteem Reflex Booking.

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. De e-mails en reserveringsbevestigingen naar uw gasten kunnen worden geautomatiseerd. Maar het gaat verder dan alleen het vereenvoudigen van het proces rondom reserveren.

Er zijn ook mogelijkheden voor het automatiseren van de slagboom, online betalingen, facilitaire dienst en energieafrekening. En met onze Channel Manager Module synchroniseert de beschikbaarheid van uw chalets, stacaravans of safaritenten automatisch met die van belangrijke boekingskanalen zoals Booking.com. Met de boekingsmodule worden meer directe boekingen via uw eigen website gemaakt. Dat bespaart flinke commissies én heel veel tijd, waardoor het voordeel voor uw camping heel groot wordt.

De voordelen van het reserveringssysteem voor campings:

  • Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.
  • Realiseer meer boekingen via bijvoorbeeld Booking.com.
  • Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.
  • Bepaal en factureer de meterstanden en het gebruik van elektriciteit.
  • Verstuur automatische informatiemails naar uw gasten.
  • Beheer uw jaarplaatsen en boek deze door voor het volgende seizoen.
  • Regel de communicatie met uw slagbomen.

Stacaravans, kampeerplaatsen en safaritenten verhuren via andere boekingskanalen

Snel de bezettingsgraad van stacaravans, safaritenten of kampeerplaatsen op uw camping verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maakt u de accommodaties op uw camping direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com, Vakantieboekenbijnederlanders.nl en andere kanalen.
Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem. Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

Klik hier en probeer het zelf