De accommodaties op uw park vaker bezet met een reserveringssysteem en Channel Manager

Reserveringssysteem voor vakantieparken

Verhuurt u bungalows, chalets of vakantiehuizen op een vakantiepark? Dan bent u altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om deze accommodaties op het vakantiepark te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het reserveringssysteem Reflex Booking. Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd en de communicatie met de gasten indien gewenst wordt geautomatiseerd. Ons systeem vormt één administratiesysteem voor zowel de gasten- als de eigenarenafrekening, waarbij zowel de verhuuropbrengsten als de beheerkosten kunnen worden vastgelegd.

Met onze Channel Manager Module maakt u de bungalows, chalets of vakantiehuizen op het vakantiepark direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com of Belvilla. Het is mogelijk om dat voor ieder object op uw vakantiepark afzonderlijk aan te geven. En met de boekingsmodule verlopen meer boekingen via uw eigen website. Dat bespaart commissies en heel veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.

Leestip: Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan het verhaal van Chateau Cazaleres in Zuid Frankrijk.

De voordelen van een reserveringssysteem voor vakantieparken:

  • Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.
  • Realiseer meer boekingen via bijvoorbeeld Booking.com.
  • Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.
  • Eén administratie voor gasten- en eigenarenafrekening.
  • Sluitende eindafrekeningen vanuit het reserveringssysteem.

Channel manager voor vakantieparken

Snel de bezettingsgraad van de vakantiehuizen, chalets of bungalows op uw vakantiepark verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maakt u de accommodaties op uw vakantiepark direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla. Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem. Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

Klik hier en probeer het zelf