Al het beheer en logistiek via één systeem, inclusief huiseigenarenafrekening

Online reserveringssysteem voor uw verhuurorganisatie

Heeft u een verhuurorganisatie waarbij u diverse vakantiewoningen verhuurt? Dan bent u altijd op zoek naar een betere en eenvoudigere werkwijze om accommodaties te verhuren en beheren. Een groot aantal verhuurorganisaties optimaliseert daarom haar processen met de functionaliteiten van het reserveringssysteem Reflex Booking. 

Ons cloud-based reserveringsprogramma biedt veel gemak voor de uitdagingen waar verhuurorganisaties mee te maken hebben. Reflex Booking is namelijk een all-in-one systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt. Tegelijkertijd kan er goed worden samengewerkt met de individuele huiseigenaren.

Huiseigenaren kunnen namelijk zelf inloggen en hun bezetting of eigen gebruik opgeven. U kunt de provisieafspraken instellen en de beheer- of onderhoudskosten vastleggen. De Channel Manager Module maakt uw vakantiewoningen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com, Traum-Ferienwohnungen, Belvilla of Fijnopvakantie.nl.

Op uw website zorgt de boekingsmodule voor meer directe boekingen. Dat bespaart heel veel tijd en biedt duidelijkheid voor uw gasten.

De voordelen van een reserveringssysteem voor verhuurorganisaties:

  • Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.
  • Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.
  • Meer boekingen via uw website met de boekingsmodule.
  • Besteed minder tijd aan facturatie.
  • Directe eigenarenafrekeningen vanuit het reserveringsysteem.
  • Gebruik de aankomst- en schoonmaaklijsten voor een vlekkeloze incheck van uw gasten.
  • Verwerk de borg via eenmalige machtiging of schade logies verzekering.
  • Channel Manager voor verhuurorganisaties.

Wilt u in een bepaalde periode de bezettingsgraad van de vakantiewoningen vergroten? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maakt u accommodaties direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla. Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking via uw eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem. Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

Klik hier en probeer het zelf