Reflex RoomManager partnermodel

Meerwaarde creëren en de best passende oplossing bieden aan uw klant. Dat is uw passie, uw uitdaging en daar bent u constant naar op zoek. Tegelijkertijd wilt u niet al uw tijd daaraan spenderen. Met ons doordachte Reflex RoomManager partnermodel bedienen wij uw eindklant optimaal. U blijft namelijk te allen tijde 'in control' en bepaalt zelf of uw serviceorganisatie of die van ons het contact met uw klant onderhoudt.


Levert u signage oplossingen?

Reflex RoomManager is een veelzijdige en handzame tool voor het beheren en reserveren van onder andere ruimtes en vergaderzalen binnen de organisatie van uw klant. Met Reflex RoomManager heeft uw klant een volwaardig reserveringssysteem voor het reserveren van vergaderzalen en andere ruimtes, eenvoudig koppelbaar aan de bestaande agenda- of e-mailsoftware van uw klant of als standalone oplossing. Of uw klant nu Outlook, Exchange, Office 365 of G Suite gebruikt: het maakt niet uit, Reflex RoomManager koppelt direct. Door middel van diverse modules, zoals slimme software voor de zaalschermen en welkomschermen die u levert, biedt u de meerwaarde waar uw klant naar op zoek is en maakt uw klant een enorme efficiëntie- en professionaliseringsslag.

Levert u Office 365 aan organisaties?

Het gebruik van Office 365 neemt een enorme vlucht. Meer en meer organisaties ontdekken het gemak en de eenvoud waarmee hun Office-applicaties altijd up-to-date zijn, voor een vast bedrag per maand. Door resources aan te maken in Office 365 beheren veel organisaties zelf hun ruimtes. Dat gaat vaak goed, maar kan efficiënter en professioneler. In plaats van Office 365 te vervangen, bieden wij diverse modules om van Office 365 (en ook Google Calendar) een volwaardig reserveringssysteem van ruimtes en vergaderzalen te maken:

  • zaalschermen
  • welkomschermen
  • bezoekersregistratie
  • werkplekken
  • plattegrond
  • online reserveren
  • rapportages
  • extra’s boeken, zoals catering

Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Plan een demo