Uw vakantiehuizen vaker bezet en direct verhuurd via andere boekingsites

Online verhuursoftware voor vakantiehuizen

Bent u eigenaar of verhuurder van meerdere vakantiehuizen? Dan bent u waarschijnlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om vakantiehuizen te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het online reserveringssysteem Reflex Booking.

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Ook kunt u de e-mails en bevestigingen naar uw gasten automatiseren. Met onze Channel Manager Module maakt u het vakantiehuis of de vakantiehuizen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com, Airbnb, Belvilla of Fijnopvakantie. En met de boekingsmodule genereert u meer directe boekingen via de website. Dat bespaart geld aan commissie en heel veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Leestip: bekijk hier het verhaal van Henriëtte Gerlsma van Italsol en haar ervaringen met ons systeem bij het verhuren van vakantiehuizen..

De voordelen van een reserveringssysteem voor vakantiehuizen:

  • Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.
  • Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.
  • Per vakantiehuis kortingen of extra kosten instellen.
  • Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.
  • Besteed minder tijd aan administratie.
  • Geen aparte administratie voor de eigenarenafrekening.

De vakantiehuizen verhuren via andere boekingskanalen

Snel de bezettingsgraad van de vakantiehuizen verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maakt u vakantiewoningen direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla. Daarnaast zijn overboekingen met Reflex Booking verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com, of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem. Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

Speciaal voor Nederlandse verhuurders in het buitenland

Verhuurt u vakantiehuizen in het buitenland? Daar hebben wij iets op bedacht: Easy Rental Software. Met Easy Rental Software kunnen kleinschalige verhuurders in het buitenland tegen speciale condities genieten van de toegevoegde waarde van een online boekingssysteem.

Klik hier en probeer het zelf