Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen

Reflex RoomManager is een systeem voor het reserveren van vergaderzalen. Gebruikers maken met het vertrouwde Outlook een afspraak en kunnen vervolgens via een plug-in (speciale button) in datzelfde programma meteen een zaal reserveren. Vanaf elke locatie, via mobieltje, tablet, laptop of desktop.

Naast de beschikbaarheid van vergaderzalen geeft het systeem een overzicht van de aanwezige faciliteiten zoals beamer en scherm. Ook kunnen aanvullende diensten worden geboekt, zoals specifieke faciliteiten, koffie of een lunch.


Zaalschermen

Via een scherm in de zaal, gekoppeld aan het systeem, melden de gebruikers zich aan (en af). Op die manier biedt Reflex RoomManager real time inzicht in het werkelijke gebruik van elke vergaderruimte. Dat voorkomt dubbele boekingen en vermindert leegstand van zalen door onnodige boekingen en no-shows. Reflex RoomManager levert bovendien heldere rapportages over het daadwerkelijk gebruik. Handig voor het correct doorberekenen van de kosten.

Welkomscherm

Desgewenst kan een welkomscherm in de hal of bij de receptie worden geplaatst, met vermelding van zalen, reserveringen en gebruikers. Net als de zaalschermen is dit welkomscherm direct verbonden met het systeem.

Delen van vergaderfaciliteiten

Reflex RoomManager biedt dé oplossing voor het delen van vergaderzalen in een flexkantoor of bedrijfsverzamelgebouw waar bedrijven en instellingen ieder hun eigen netwerk en afsprakenprogramma hebben. Zo ook voor flex- en thuiswerkers van verschillende organisaties die samen willen vergaderen.

 

Altijd en overal inzage in uw reserveringen?

Dat kan. En ook nog eens gemakkelijk en snel. Wilt u weten hoe? Plan een online demo

Referenties

Het Coachhuis

Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en trainingslocaties aan in het hele land aan coaches, therapeuten en mediators. Zodra men is aangesloten bij Het Coachhuis kan men via de website online gespreksruimtes boeken op de gewenste datum en tijd, via mobilel, tablet of desktop.