Digitale bezoekersregistratie bij voedselproducent Seasun

“We moeten van iedereen die bij ons op bezoek is geweest weten wanneer diegene ons bedrijf heeft bezocht”, vertelt Hans Vriezen, Hoofd ICT bij Seasun. Seasun is een familiebedrijf en teler van verschillende soorten tomaten en paprika’s met in het hoogseizoen maar liefst tot 700 werknemers.

Een voedselproducent als Seasun dient aan allerlei regels te voldoen. Bezoekers registeren is daar een belangrijke component in. “Dat is vanuit kwaliteitsmanagement en wet- en regelgeving gedreven. Met Reflex Visitor gaat dat nu nog beter.”

Digitale bezoekersregistratie en kwaliteitsmanagement

Voor Seasun is het erg belangrijk dat bezoekers niet zomaar aan de wandel gaan binnen het bedrijf. “Daarom staat het bezoekersregistratiesysteem bij de ingang van het kantoor. Bezoekers melden zich aan op het tablet en dan gaat er een mailtje naar de betreffende persoon of groep dat het bezoek is gearriveerd”, legt Hans Vriezen uit. “Zij mogen niet zomaar doorlopen, maar worden opgehaald door de ontvanger van het bezoek. Dat hebben we erbij vermeld, bij de instructies. Daarnaast moet men akkoord gaan met onze bedrijfsregels. Die kunnen ze direct op het tablet inzien, in het Nederlands en Engels.”

Overzicht en gemak met Reflex Visitor

Het bezoekersregistratiesysteem levert Seasun overzicht en gemak op. “Het systeem werkt stabiel. We hadden een soortgelijk systeem op schrift, een papieren registratie bij de ingang. Toen kreeg de receptie een belletje en moesten ze vervolgens de ontvanger gaan zoeken”, vertelt Hans. “Nu gaat er een mailtje naar de betreffende persoon toe dat het bezoek er is. Dat scheelt ons veel tijd in de communicatie en is veel vriendelijker voor de bezoeker.”