Maak registratie en inschrijvingen voor uw event makkelijk

Het kost ontzettend veel tijd en energie, het genereren van voldoende inschrijvingen en registraties voor uw zakelijke event. En dan begint het harde werk nog maar. Want u wilt een hoge opkomst op de dag zelf. En u wilt uw kostbare zakelijke relaties een topervaring bieden. Wat nou als er een event registratie tool was om u deze zorgen uit handen te nemen? Die is er nu, met Reflex Events.

Plan uw demo

Denkt u na over…

  • Hoe u inschrijvingen en registraties voor uw event netjes afhandelt?
  • Hoe u zorgt voor een hogere opkomst door automatische placeholder in de agenda van de deelnemer?
  • Hoe u bij binnenkomst bij uw event deelnemers zich netjes aan kunt laten melden?

Dan heeft Reflex Online de oplossing voor u.

Plan een vrijblijvende demonstratie in of neem direct contact met ons op.



Reflex Events: hoe het werkt

Reflex Events stelt een online inschrijfmodule voor uw event beschikbaar, zodat deelnemers zich simpel en snel voor uw event in kunnen schrijven.

Heeft u zelf al een inschrijftool? Dan laden wij de inschrijvingen voor u in Reflex Events in, zodat u toch van alle voordelen profiteert. Want met Reflex Events krijgen deelnemers na inschrijving automatisch een e-ticket gemaild met een uitnodiging in hun agenda. Hiermee melden zij zich op de grote dag simpel en snel aan op een Aanmeldzuil, waarmee u zelfs naamlabels kunt printen.

Een ideale en eenvoudige oplossing voor uw klantendag, seminar, beurs of ander zakelijk evenement. Reflex Events is as-a-Service en op afroep af te nemen, zodat u geen hoge investeringen hoeft te doen.



Event registratie en ticketing: de voordelen

  • Een professionele registratie module en goede uitstraling voor uw relaties
  • Volledig inzicht en overzicht in de aanwezigen op uw event
  • Hogere opkomst door automatische placeholders in de agenda
  • As-a-Service en op afroep af te nemen: u betaalt per event en heeft dus geen grote investeringen in hardware of software
  • Direct badges en labels printen via de Aanmeldzuil