Zaaldisplays bij vergaderruimtes

Wilt u meer inzicht in de bezetting en beschikbaarheid van uw vergaderruimtes? Of juist ter plekke bij de vergaderruimte een ruimte kunnen reserveren? Dan kunt u niet zonder het Reflex Zaaldisplay. Het Zaaldisplay plaatst aan de buitenkant van uw vergaderruimte. Op het display zien medewerkers direct of de ruimte bezet is of vrij, welke meetings gepland zijn en indien gewenst kan de ruimte direct vanaf het display worden gereserveerd. Kortom, voorkom verwarring bij vergaderruimtes en onderbroken bijeenkomsten met een Zaaldisplay. Een mooie uitbreiding van uw Reflex RoomManager systeem, of van uw bestaande agendasysteem. Meer de praktijkvoorbeelden bij Gispen, gemeente Apeldoorn of een woningcorporatie in Brabant.

Vergaderruimtes reserveren met ons Zaaldisplay

De meest veelvoorkomende oplossing om vergaderruimtes te reserveren, is de combinatie tussen ons Zaaldisplay en uw bestaande agendasysteem. Gebruikt u Office 365, Outlook of Google Calendar om vergaderruimtes te reserveren? Dan is ons Zaaldisplay de ideale aanvulling. Met een naadloze integratie ziet u alle reserveringen van de ruimte direct op het Zaaldisplay. En reserveert u een ruimte via het display? Dan ziet u dat direct terug in uw agendasysteem. Ultiem gebruiksgemak en nooit meer verwarring bij een vergaderruimte. En het ziet er ook nog eens erg goed uit. Want met de unieke Surround LED Bar zien uw collega's direct of de vergaderruimte bezet is of vrij. Interesse? Plan direct een vrijblijvende demonstratie in van ons systeem om vergaderruimtes te reserveren.

Plan uw demoKoppelen met Outlook, Office 365, Google of FMIS

Het zaaldisplay kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw Outlook, Office 365 of Google Calendar agendasysteem of Facility Management Informatie Systeem (FMIS). De afspraken uit uw reserverings-, agendasysteem of FMIS worden direct op het zaaldisplay weergegeven.

Meer over koppelen met Outlook

Wat leveren zaaldisplays bij vergaderruimtes u op?

  • Minder irritaties: voorkom verwarringen en onderbroken bijeenkomsten.
  • Hogere bezettingsgraad: een beter gebruik van vergaderruimtes.
  • Modern: een frisse en professionele uitstraling van uw kantoor of pand.
  • Meer inzicht: meet no-show met het zaaldisplay.