Makkelijk vergaderruimtes en kantoorruimtes verhuren

Wilt u simpel en snel uw vergaderruimtes of kantoorruimtes kunnen verhuren via uw website? Dat kan, met Reflex RoomManager. Koppel tarieven aan uw ruimtes en zet ze snel en eenvoudig online. Op die manier krijgt u eenvoudig meer boekingen van uw vergaderruimtes. En dat allemaal via uw eigen website. 

Snel en eenvoudig ruimtes verhuren

Reflex RoomManager is bij uitstek geschikt voor het verhuren van ruimtes in uw pand, zoals vergaderruimtes en kantoorruimtes. Met Reflex RoomManager staan uw ruimtes snel en eenvoudig online. Bezoekers boeken gemakkelijk de ruimte die bij hen past. Een ruimte met de faciliteiten die zij zoeken. Ook hebben zij in één oogopslag een overzicht van de kosten. En automatiseer precies dát deel van het mailverkeer wat u wilt automatiseren, met overzichtelijke prijsopgaves voor u en uw klanten. Wilt u hier meer over weten? 

Plan een demo

Een laagdrempelig en voordelig boekingssysteem

Wij begrijpen uw behoefte: ontmoeten makkelijk maken en boekingen eenvoudig en snel afhandelen. Precies daarom hebben wij Reflex RoomManager ontwikkeld. Een laagdrempelig systeem om ruimtes te reserveren en te verhuren. Géén extra boekhoud- of facturatiepakket wat u moet leren kennen, maar een prettig systeem om uw ruimtes mee te verhuren en beheren. Heeft u bijvoorbeeld een tiental vergaderruimtes die u wilt verhuren? Dan profiteert u voor slechts 125 euro per ruimte per jaar van de volledige functionaliteit van Reflex RoomManager.

De voordelen van ons systeem:

  • Een laagdrempelig systeem om snel ruimtes te kunnen verhuren
  • Overzichtelijke exports voor uw boekhouding & facturatie
  • Flexibel tarieven koppelen aan ruimtes: per dag, dagdeel of per uur
  • Overzichtelijke prijsopgaves voor u en uw klanten
  • Bespaar tijd en automatiseer mailverkeer met de klant