Virtuele receptie

Een virtuele receptie vervangt de receptiemedewerker. Dat horen we vaak. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In veel bedrijven is een virtuele receptie juist een aanvulling op het werk van de receptiemedewerker. Want niemand zit de hele dag achter zijn bureau. Er moet pakketjes worden aangenomen, bezoekers begeleidt en ook nog geluncht worden. Ook als de receptie even onbemand is blijft een warm welkom belangrijk. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor een digitale oplossing.


De voordelen van een virtuele receptie

Een virtuele receptie is een efficiënte manier om bezoekers te registreren en werknemers te informeren dat hun gasten ter plaatse zijn. Dit biedt verschillende voordelen:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Eenvoudig in gebruik voor beheerders en gasten
  • Kortere wachttijden voor uw gastenHoe werkt het?

Een virtuele receptie is verbazingwekkend eenvoudig. Bezoekers checken zelf in op een aanmeldzuil bij de receptie. Of doen dat via hun eigen smartphone of op een PC: het kan allemaal. U kiest zelf welke informatie uw gasten in moeten voeren. Reflex Visitor is op dat vlak op maat in te stellen. Leg bijvoorbeeld van elke gast de naam, bedrijfsnaam en contactgegevens vast. Of breid dit uit met meer geavanceerde informatie, zoals de reden van het bezoek en de geboortedatum. Of vraag akkoord op huisregels, of andere informatie die u misschien nodig heeft vanuit wet- en regelgeving.

Met een virtuele receptie heeft u zo zonder moeite een volledig overzicht en zorgt u voor een warm welkom.

Gratis demo

Meer weten over hoe onze klanten ons bezoekersregistratiesysteem ervaren? Lees dan eens de case van Korton, waar de receptie nooit voor 100% bemand is. Of bij de A’DAM Toren, waar Reflex Visitor het leven van de receptiemedewerkers een stuk makkelijker maakt.

Overtuigd? Vraag direct een gratis en vrijblijvende demonstratie van onze oplossing aan.

Gratis demo