Aanmeldzuil

Professioneel, sneller en met veel meer mogelijkheden aan- en afmelden. Steeds meer organisaties kiezen voor een aanmeldzuil bij hun entree. Met een aanmeldzuil en digitale bezoekersregistratie maken zij ontmoeten makkelijk.

Wat is een aanmeldzuil?

Een aanmeldzuil is de plek waar bezoekers zich bij binnenkomst aanmelden. De aanmeldzuil bestaat uit een kiosk. In deze kiosk zit een display of tablet verwerkt. Op deze tablet draait een digitaal bezoekersregistratiesysteem. Via dit systeem melden uw gasten zich bij binnenkomst simpel en snel aan

Organisaties met een aanmeldzuil voldoen ook nog aan alle Arbo- en AVG/GDPR-richtlijnen. Zo waarborgt u in één klap de privacy van uw gasten.

De voordelen van bezoekersregistratie

Bezoekers registreren en gasten aanmelden via een aanmeldzuil biedt allerlei voordelen:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Eén aanspreekpunt voor alles rondom bezoekersregistratie
  • Kortere wachttijden voor uw gasten

Bent u nieuwsgierig naar een aanmeldzuil? Plan een demonstratie van één van onze experts in, of vraag direct een prijs op maat aan. 

Baliemodel zuil aan en afmelden

Aanmeldzuilen: de mogelijkheden

Voor ieder scenario hebben wij een passende oplossing.  We bieden een breed portfolio aan aanmeldzuilen, in drie verschillende categorieën:

  • Staande zuilen: Beschikbaar met 22", 15" of 10" displays en kunnen worden uitgerust met een QR-code scanner voor snelle en efficiënte aanmelding. Een echte eyecatcher bij de entree van uw pand.
  • Baliemodellen: Beschikbaar met 15" of 10" displays, ook met optionele QR-code scanners. Voor een meer compacte oplossing, als aanvulling op de werkzaamheden van een receptiemedewerker of stand-alone digitale receptie.
  • Wandmodellen: Beschikbaar met 15" of 10" displays, handig voor locaties waar de ruimte beperkt is of bij het aan- en afmelden bij productiefaciliteiten of distributiecentra.

Met de Aanmeldzuilen van Reflex Online optimaliseren talloze organisaties in binnen- en buitenland hun aanmeldproces.

Meer weten? Meer informatie treft u op deze pagina over de hardware rondom Aanmeldzuilen aan. Of bekijk hier onze actuele brochure of plan direct een vrijblijvende demonstratie in. 

 

Hoe wij organisaties helpen

Reflex Online maakt ontmoeten makkelijk. Daarom leveren wij een totaaloplossing: de kiosk, het display en het bezoekersregistratiesysteem. Zo heeft u nog maar één aanspreekpunt waar u terechtkan met al uw vragen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij allerlei soorten en maten organisaties met hun digitale bezoekersregistratie. Onder andere DUO, Seasun, Korton en de A’DAM Toren maken gebruik van onze oplossing.

Op zoek naar een aanmeldzuil?

Aanmeldzuilen zijn er in allerlei soorten en maten. Dat gaat van uitgebreide kiosks van meer dan anderhalve meter hoog, waarmee u zelfs QR-codes kunt scannen, tot meer eenvoudige baliemodellen. Het is vooral belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Want uw scenario is leidend om ontmoeten op uw locatie echt makkelijk te maken. Onze experts helpen u daar graag mee.

Wilt u meer weten over aanmeldzuilen en onze oplossing? Vul dan het formulier in en we nemen dan snel contact op om een afspraak te plannen.

Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan ook, via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.