Werkplekken reserveren via een app


Wist u dat de gemiddelde werknemer maar liefst 18 minuten per dag besteedt met zoeken naar een kantoor of werkplek? Oftewel, twee volledige werkweken per jaar? Dat is verleden tijd met onze app om werkplekken te reserveren. Met slechts een paar handelingen kiezen medewerkers op welke dag zij een werkplek zoeken en wat voor type werkplek dit moet zijn. Vanaf een plattegrond selecteren zij de geschikte werkplek. Een kind kan dus de was doen met Reflex Workplaces.


De voordelen van onze werkplek app

  • Geen extra kosten voor dure hardware
  • Met een laagdrempelige app in een paar swipes een werkplek boeken
  • Bespaar kostbare tijd voor collega's van de planning
  • Handhaaf de capaciteit op kantoor
  • Altijd up-to-date en benaderbaar vanaf ieder apparaat: telefoon, tablet, PC of laptop

Waarom een app om werkplekken te reserveren?

Het kantoor wordt steeds meer een ontmoetingsplek. Daardoor komen er steeds meer flexplekken en vergader- of overlegruimtes op kantoor. Uit onderzoek blijkt dat ongestructureerd werken met flexplekken leidt tot een geschatte gemiddelde daling van de productiviteitsniveaus van 31%.  Daarom kiezen steeds meer organisaties voor een app om werkplekken te reserveren. Dat doen zij om ontmoeten op kantoor makkelijk te maken. Reflex Workplaces is een handige oplossing voor het reserveren, meten en beheren van werkplekken.

Interesse? Plan dan een gratis en volledig vrijblijvende demonstratie in.


Werkplek app: hoe het werkt

Via Reflex Workplaces reserveren medewerkers werkplekken. Dat doen zij vanaf ieder gewenst apparaat: laptop, mobiele telefoon, PC of tablet. Zie kiezen een begintijd en eindtijd van de reservering en op welke locatie zij willen werken. Het systeem biedt vervolgens een keuze op maat, die verder verfijnd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het type werkplek: een concentratieruimte, flexplek of hybride werkplek? Tot slot kiezen medewerkers vanaf een plattegrond een specifieke werkplek uit en ronden zij de reservering af. Zo eenvoudig kan het dus zijn.

Maar zien is geloven. Bekijk het online voorbeeld om te zien hoe makkelijk het systeem in gebruik is.

Progressive web app

Reflex Workplaces is een progressive web app. Met een progressive web app combineren wij het gebruiksgemak van een mobiele applicatie met de flexibiliteit van het internet. Een progressive web app is dan ook een app die werkt binnen een browser. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee, want een en progressive web app is:

  • Altijd up-to-date: u hoeft geen app updates uit te voeren en maakt altijd gebruik van de laatste versie
  • Veilig: want heeft een SSL-certificaat, net als een website
  • Makkelijk te verspreiden: via een publieke URL is Reflex Workplaces makkelijk te delen met (nieuwe) werknemers
  • Optimaal in gebruik op ieder apparaat: Reflex Workplaces is responsive en dus ideaal op ieder apparaat

Plan uw demo