Systeem om werkplekken en flexplekken te reserveren en beheren

Systeem om werkplekken en flexplekken te reserveren

Reflex Workplaces is een laagdrempelig en eenvoudig systeem om werkplekken en flexplekken te reserveren en beheren. Met onze oplossing hoeft u geen hardware op locatie aan te schaffen en reserveren medewerkers een werkplek via een app op de telefoon of via hun browser op de PC.

Online voorbeeld

Werkplekken reserveren via een app of uw browser

Met onze oplossing is het mogelijk om vooraf een werkplek of studieplek te reserveren via uw browser of via een app op uw telefoon. Zo heeft u controle over het aantal beschikbare werkplekken en de maximale capaciteit. Het is ook mogelijk om ter plekke een werkplek te reserveren, door een QR-code te scannen. 

Leestip: Lees onze blog over Werkplekken reserveren via een app


De voordelen van een systeem om werkplekken te reserveren

  • Snel en eenvoudig werkplekken reserveren, waar u ook bent
  • U kunt makkelijk een collega zoeken in het bedrijf
  • De beheerder heeft direct inzicht in de bezetting en overgebleven capaciteit
  • Er zijn nooit meer personen op de werkvloer dan er werkplekken zijn


Collega vinden

Snel weten waar een collega zich in het pand bevindt kan ook met ons systeem. In een lijst of op een plattegrond ziet u waar uw collega's werken. Ook zorgen wij ervoor, indien gewenst, dat u snel de dichtstbijzijnde Bedrijfshulpverlener (BHV-er) kunt vinden. Mocht uw collega liever niet gevonden willen worden, omdat hij of zij zich bijvoorbeeld op een concentratiewerkplek bevindt? Dan kan diegene dit op voorhand bij het reserveren aangeven.


Koppelen met toegangscontrole of bezoekersregistratie

Een werkplek reserveren is makkelijk, maar u wilt ook de daadwerkelijke bezetting weten. Door te koppelen met toegangscontrolesystemen of met bezoekersregistratiesystemen heeft u ook inzicht of men niet alleen de werkplek heeft gereserveerd, maar ook of men ook aanwezig is geweest. Dit geeft u een goed inzicht in de daadwerkelijke bezetting van uw werkplekken.

Plan een demo
Referenties

Woonwaarts

“Ik heb zelden zo’n pragmatisch bedrijf meegemaakt als Reflex Online. Ik kreeg op de ene dag de naam door en de volgende dag hadden we de contouren van de oplossing al staan“

Lees verder

Krimpenerwaard

“Er is vanuit beide kanten heel snel geschakeld, dat was erg prettig”, vertelt José Dominguez Gomez, Beleidsmedewerker Facilitair

Lees verder