Hot Desking: simpel en snel werkplekken reserveren

Kijken uw collega’s ook op tegen de dagelijkse zoektocht naar een beschikbare werkplek? Dan hebben wij een prettige oplossing in petto: Reflex Workplaces, ons werkplek reserveringssysteem. Met Reflex Workplaces wordt hot desking een fluitje van een cent, zonder dat u daarvoor dure hardware nodig hebt.

 

De voordelen van Reflex voor Hot Desking

Ons werkplekken reserveringssysteem maakt hot desking gemakkelijker en efficiënter. Wij bieden uw medewerkers direct toegang tot beschikbare werkplekken die zij vervolgens eenvoudig kunnen reserveren. Onze oplossing biedt vele voordelen. Niet alleen voor de medewerkers, maar zeker ook voor de organisatie:

  • Flexibiliteit voor medewerkers bij het kiezen van een beschikbare werkplek
  • Efficiënt gebruik van de beschikbare kantoorruimte
  • Snel een werkplek vastleggen met QR-codes op het bureau
  • Waardevolle inzichten in bezettingsgraden en het gebruik van de kantoorruimte voor bedrijven
  • Geen dure hardware nodig, alleen een smartphone, ons systeem en een QR-code op het bureau

Heeft u interesse? Vraag meer informatie aan via info@reflex-online.com of +31 (0) 345 630 123.Wat is Hot Desking

Hot desking is een methode waarbij werknemers niet langer een vaste werkplek hebben, maar flexibel gebruik maken van beschikbare werkruimtes. Hot desking heeft veel overeenkomsten met flexwerken, of ‘het nieuwe werken’, maar verschilt op een elementair punt. Bij hot desking worden werkplekken namelijk ter plekke geboekt. In tegenstelling tot flexwerken, waar werkplekken ook op afstand kunnen worden vastgelegd. Hot desking levert de organisatie meer flexibiliteit op, maar kan als dit niet goed georganiseerd is ook leiden tot frustratie en verwarring.


Hoe werkt Hot Desking met Reflex Workplaces?

Bij hot desking is het belangrijk om werkplekken toegankelijk te maken en competitie voor prettige plekken te voorkomen. Simpel en snel reserveren van een werkplek is essentieel. Dat doen wij door QR-codes op het bureau te plaatsen. Met onze progressive web app, leggen uw werknemers de werkplek snel en persoonlijk vast. Wilt u zelf ervaren hoe ons werkplekken reserveringssysteem hot desking nog gemakkelijker maakt? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe eenvoudig hot desking kan zijn met ons systeem. Of bereik ons via info@reflex-online.com of +31 (0) 345 630 123.

Plan een demo