Onze missie

Nu het hybride werken in opkomst is, is aanwezigheid van medewerkers op kantoor niet langer vanzelfsprekend. Bij Reflex Online geloven we erin dat het succes van iedere organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Deze mensen kunnen op hun beurt alleen succesvol zijn door goede onderlinge interactie. Het is erg belangrijk om dat te blijven faciliteren. Daarom is alles wat wij doen erop gericht om ontmoeten makkelijk te maken. Zo maken we samen uw organisatie en uw mensen succesvol.

Hoe maken wij ontmoeten makkelijk?

In ieder geval zonder poespas. Met een gedreven eigen team van ontwikkelaars maken wij online applicaties die simpel en eenvoudig werken en er ook nog eens goed uitzien. Geen extra applicatie voor u om te hosten en onderhouden, maar cloud-based diensten die plug-and-play werken en altijd up-to-date zijn. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite.

Alles staat volgens ons met persoonlijk contact. Met ons professionele team, ervaren ontwikkelaars en nauwe banden met leveranciers van hardware garanderen wij samen een goed product, prijs, service en support. Zo kunnen wij snel schakelen en helpen wij graag om de optimale oplossing voor uw omgeving te creëren.

Met wie doen wij dat?

Sinds 2005 maken wij ontmoeten makkelijker. Met een betrokken team van 12 medewerkers en in-house ontwikkelaars ontwikkelen wij laagdrempelige software die door bedrijven en organisaties wordt gebruikt om ruimtes en werkplekken te reserveren, bezoekers te registreren en afspraken in te plannen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Safety first

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en alle gegevens die via onze systemen worden verkregen blijven binnen Europa en niet langer bewaard dan nodig is. Daarnaast laten wij regelmatig penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw en onze gegevens kunnen.

Feiten en cijfers

Inmiddels maken honderden organisaties in meer dan 15 landen gebruik van onze applicaties. Zij maken miljoenen afspraken per jaar en beheren duizenden werkplekken en vergaderruimtes met onze oplossingen. Wij zetten onze uitgebreide kennis en ervaring graag voor u in. Neem contact met ons op of plan een vrijblijvende demonstratie in van één van onze oplossingen.Feiten en cijfers  Reflex Online