Over Reflex

Wij geloven dat het succes van iedere organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Een organisatie kan alleen succesvol zijn, als er interactie is tussen de mensen van de organisatie. Alles wat wij doen is erop gericht om ontmoeten makkelijker te maken.


Hoe doen wij dat?

In ieder geval zonder poespas. Met een nuchter en gedreven eigen team van ontwikkelaars maken wij online applicaties die simpel en eenvoudig werken en er ook nog eens goed uitzien. Geen extra applicatie voor u om te hosten en onderhouden, maar cloud-based diensten die plug-and-play werken en altijd up-to-date zijn. 

Alles staat volgens ons met persoonlijk contact. Met ons professionele team, ervaren ontwikkelaars en nauwe banden met leveranciers van hardware garanderen wij samen een goed product, prijs, service en support. Zo kunnen wij snel schakelen en helpen wij graag om de optimale oplossing voor uw omgeving te creëren.


Wat doen wij dan?

Sinds 2005 maken wij ontmoeten makkelijker. Met een team van twaalf medewerkers ontwikkelen wij laagdrempelige software die door bedrijven en organisaties wordt gebruikt om ruimtes en werkplekken te reserveren, bezoekers te registreren en afspraken in te plannen. Inmiddels maken honderden klanten in meer dan 15 landen gebruik van onze applicaties. Zij maken miljoenen afspraken per jaar en beheren duizenden werkplekken en vergaderruimtes met onze systemen.


Veiligheid

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en alle gegevens die via onze systemen worden verkregen blijven binnen Europa en niet langer bewaard dan nodig is. Daarnaast laten wij zogenaamde penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw en onze gegevens kunnen.