Over Reflex

Gemakkelijk, snel en efficiënt

De klant is koning. We willen dat informatie altijd en overal beschikbaar is en dat boeken, afspraken maken en reserveren gemakkelijk, snel en efficiënt verloopt. Overal, op elk moment en via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. Bedrijven en organisaties staan voor de uitdaging om hun klanten die service te bieden. Reflex helpt u daarbij. Ons bedrijf is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, veilige, en snelle software voor het maken van boekingen, afspraken en reserveringen. Software die bovendien zeer betrouwbaar is en gemakkelijk te onderhouden.

Korte inleertijd

Juist door de hoge kwaliteit van de Reflex applicaties zijn we in staat om honderden klanten goed te bedienen, met duizenden gebruikers die samen jaarlijks miljoenen boekingen, afspraken en reserveringen maken. We zijn trots op de voortdurende verbeteringen van de userinterface. Terwijl het aantal klanten en gebruikers groeit, zien we het aantal vragen afnemen. Een teken dat de Reflex software gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is. De handzame helpfunctie binnen onze programma’s draagt daar aan bij. Ook de helpdesk hebben we efficiënt en toegankelijk ingericht.

Eenvoudig te koppelen aan bestaande systemen

Onze ervaren ontwikkelaars lopen in de voorhoede van hun vakgebied en maken gebruik van de allernieuwste kennis en technologie. Of het nu gaat om vakantieparken, winkelketens of onderwijsinstellingen, zij brengen slimme verbindingen tot stand tussen systemen en koppelen databases en agenda’s op een handige manier aan elkaar. Dat maakt de beschikbaarheid van mensen, diensten en producten transparant en online zichtbaar en voorkomt veel onnodige telefoontjes en emails. Omdat het systeem alle boekingen, afspraken of reserveringen vastlegt, krijgt u bovendien handzame overzichten die nuttige inzichten bieden.

Innovatief

De software van Reflex draait in de cloud en is multitenant. Dat heeft een aantal voordelen. U hoeft zelf geen software te installeren of extra hardware zoals servers aan te schaffen. Onze software wordt ingepast in uw bestaande systemen. We zorgen bovendien voor probleemloze automatische updates en zoeken op basis van de wensen en ervaringen van onze gebruikers voortdurend naar innovatieve, nóg betere wegen. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van apps, nieuwe oplossingen en het toevoegen van handige functionaliteiten, waar vervolgens via updates al onze gebruikers weer van profiteren.

Veiligheid vóór alles

Naast het gemak in gebruik en onderhoud, de betrouwbaarheid en de snelheid staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel. De software van Reflex wordt gehost bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen. Ons contract met Windows Azure waarborgt dat alle data binnen Europa blijven. Reflex laat bovendien jaarlijks door een externe partij zogenaamde penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw gegevens kunnen.

Het team

Reflex is met een tiental medewerkers een klein bedrijf met zeer betrokken medewerkers, zowel in ontwikkeling, marketing & sales als helpdesk. De lijnen zijn kort, zowel intern als naar buiten toe. We kennen onze gebruikers en staan voor hen klaar. En we staan altijd open voor wensen en suggesties voor aanpassingen en verbeteringen.

 

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord. Neem contact op met ons