ISO en bezoekersregistratie

Kwaliteitsmanagement (ISO 9001), voedselveiligheid (ISO 22000) of informatiebeveiliging (ISO 27001): een ISO-certificering is steeds vaker een voorwaarde om zaken te kunnen doen met andere bedrijven.
Is ISO belangrijk voor u? Dan is een digitale bezoekersregistratie een handig hulpmiddel. Zo toont u met digitale bezoekersregistratie ten eerste aan wie toegang tot uw bedrijf heeft (gehad), maar ook dat u bezoekers heeft gewezen op veiligheidsvoorschriften. Dat is voor iedere ISO-certificering belangrijk en des te meer als u betrokken bent bij de productie van voedingsmiddelen (ISO 22000, maar zie ook HACCP).


Beveiliging en bezoekersregistratie

Of het nu gaat om veiligheid van gegevens (ISO 27001) of voedselveiligheid (ISO 22000): veiligheid begint bij de toegang tot uw pand. Wie zijn er in het gebouw aanwezig? Hierover heeft u controle en real-time inzicht met digitale bezoekersregistratie. Gasten registreren zich bij binnenkomst op het display en melden zich bij het verlaten van het pand weer af. Gegevens worden veilig opgeslagen, zodat u bij incidenten direct een realtime overzicht beschikbaar heeft. Zo waarborgt u de veiligheid van uw organisatie. Ook voldoet ons systeem meteen aan eisen vanuit de AVG en GDPR.

Heeft u interesse? Plan dan een demonstratie op maat in.

Plan een demo

De voordelen van Reflex Visitor bezoekersregistratie voor ISO

  • Sluitende bezoekersregistratie volgens ISO 9001, ISO 22000 en ISO 27001, HACCP en de Arbowet.
  • Voldoe aan de Arbowet met betrekking tot calamiteiten.
  • Realtime inzicht in aanwezige bezoekers.
  • Eenvoudige rapportage en uitdraai van bezoekerslijsten.

Het uiterlijk van Reflex Visitor bezoekersregistratie is daarnaast volledig aan te passen naar uw huisstijl. Zo zorgt u voor een moderne en professionele ontvangst van uw bezoekers.