Bezoekersregistratie formulier

U kent het vast wel, het papieren bezoekersregistratie formulier op de balie van de receptie. De bezoeker vult zijn of haar gegevens in en de receptiemedewerker typt dit over in een Excel-lijst of doet het papiertje in de klapper. Veel organisaties werken nog met dit papieren inschrijfboek. Erg professioneel komt het vaak niet over. En wist u dat dit volgens de AVG-wetgeving eigenlijk niet meer mag? Tijd om uw gasten een warm welkom te geven bij uw organisatie.

Een goedkoop alternatief voor het bezoekersregistratie formulier

Hét alternatief voor het bezoekersregistratie formulier is een digitaal bezoekersregistratiesysteem. U kunt het zien als een digitale versie van het papieren bezoekersregistratie formulier En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Al voor maar 495 euro per jaar heeft digitale bezoekersregistratie van Reflex Visitor werkend in uw organisatie. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Eenvoudig in gebruik voor beheerders en gasten
  • Voldoe aan wet- en regelgeving, zoals AVG/GDPR, HACCP, ISO en Arbo

Wilt u hier meer over weten? Vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.En de receptiemedewerker dan?

Een digitale bezoekersregistratie kan een deel van de werkzaamheden van uw receptiemedewerker overnemen, dat zeker. Maar dat betekent niet dat u zonder hem of haar kunt.

Een receptiemedewerker doet veel meer dan gegevens overtypen. De receptiemedewerker is een administratieve duizendpoot en het gezicht van uw bedrijf. Zie een digitale bezoekersregistratie juist als een aanvulling op het werk van de receptiemedewerker. Er zijn talloze scenario’s denkbaar. Zo hebben wij onze oplossing geïmplementeerd bij Korton, waar de receptie nooit voor 100% bemand is. En bij A’dam Toren maken we met ons digitaal bezoekersregistratie formulier het leven van de receptiemedewerker een stuk makkelijker.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Reflex Visitor? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende demonstratie van onze oplossing aan.

Plan een demo