Eenvoudig systeem om vergaderruimtes te reserveren

Vergaderruimtes reserveren in Outlook, Office 365 of Google Calendar 


Reflex RoomManager
maakt vergaderruimtes reserveren en beheren eenvoudiger en nog efficiënter. Met ons systeem om vergaderruimtes te reserveren maakt u van Outlook en Office 365 of Google Calendar een volwaardig reserveringssysteem.Klik voor meer informatie op één van de buttons Reserveringssysteem voor vergaderzalen


Reflex RoomManager is een tool voor het reserveren en beheren van vergaderruimtes. U reserveert via RoomManager een vergaderzaal en boekt direct aanvullende diensten bij, zoals koffie, lunch of een beamer. Dat kan vanaf elke locatie en via uw mobieltje, tablet, laptop of desktop. Gemaakte reserveringen maakt u met onze software direct zichtbaar op zaalschermen bij de vergaderzaal of een welkomscherm bij de receptie. Klik op één van de buttons voor meer informatie Referenties

Het Coachhuis

Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en trainingslocaties aan in het hele land aan coaches, therapeuten en mediators. Zodra men is aangesloten bij Het Coachhuis kan men via de website online gespreksruimtes boeken op de gewenste datum en tijd, via mobilel, tablet of desktop.

Lees verder

GGDHN

Het gebruiksgemak speelt een grote rol. Met drie klikken is makkelijk te zien wat je moet doen”, vertelt Susanne Klaassen, Applicatiebeheerder bij GGD Hollands Noorden.

Lees verder

Apeldoorn

“Uiteindelijk wilden we de regie meer bij alle collega’s neerleggen, dan bij één afdeling in onze organisatie”, zegt Daniël Keij, Smart Building Regisseur eenheid Beheer & Onderhoud van gemeente Apeldoorn.

Lees verder