Reserveringssysteem voor vergaderruimtes

Maak vergaderruimtes reserveren makkelijk

Het is een uitdaging bij veel organisaties: zorgen dat vergaderruimtes, parkeerplaatsen of zelfs voertuigen optimaal worden ingezet. Want welke ruimtes zijn nou bezet of vrij? En tot wanneer kan ik erin? Maak vergaderruimtes reserveren en beheren makkelijk.

Nu de functie van kantoren door het hybride werken verandert, komen er steeds meer ruimtes om in te vergaderen, te brainstormen of juist geconcentreerd te kunnen werken. In zo’n situatie kunt u niet meer zonder een reserveringssysteem voor vergaderruimtes. Reflex RoomManager is inzetbaar als standalone reserveringssysteem of als uitbreiding van uw bestaande Outlook, Microsoft 365 of Google Calendar agenda.

Denkt u na over…

  • Hoe u een beter inzicht in de bezetting en beschikbaarheid van vergaderruimtes krijgt?
  • Hoe u het aantal no-shows kunt verminderen?
  • Hoe u bij een vergaderruimtes ter plekke de ruimte kunt reserveren of vrijgeven?

Dan is Reflex RoomManager de oplossing voor u. Plan een vrijblijvende demonstratie in of bekijk de diverse toepassingen en use-cases.

Plan uw demo

Vergaderruimte reserveringssysteem: de voordelen

  • Snel en gemakkelijk vergaderruimtes reserveren op ieder gewenst device
  • Helder overzicht en inzicht in de beschikbaarheid en capaciteit van vergaderruimtes voor medewerkers, beheerders en managers
  • Verminder onnodige leegstand van vergaderruimtes door inzicht in no-shows
  • Implementeer een oplossing op maat: als standalone reserveringssysteem of als uitbreiding van uw bestaande Outlook, Microsoft 365 of Google Calendar agenda
  • Zorg voor een professionele uitstraling en inzicht ter plekke met onze Zaaldisplays bij de vergaderruimte

Vergaderruimtes reserveren met Microsoft 365 en Outlook

Het grote voordeel van ruimtes reserveren en beheren via Outlook of Microsoft 365 is dat het eenvoudig werkt voor medewerkers en beheerders. Maar vaak bent u er dan nog niet. Mist u ook het inzicht ter plekke bij de vergaderruimte? Of bent u op zoek naar één overzicht van de beschikbaarheid van vergaderruimtes? Of wellicht wilt u catering of andere extra’s bijboeken? Dan bieden wij verschillende modules om het reserveren en beheren van deze ruimtes nog makkelijker te maken.

Bekijk de modules


Ervaringen van onze gebruikers

Inmiddels beheren organisaties in binnen- en buitenland duizenden ruimtes met Reflex RoomManager. Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

Referenties

Logo Korton

Korton

“Na de verhuizing ging het reserveren van vergaderruimtes spelen binnen onze organisatie. Toen hebben we Zaaldisplays aangeschaft om de ruimtes te kunnen reserveren vanuit Outlook”

Reflex RoomManager icoon Meld de bezoeker aan
Logo gemeente Apeldoorn

Apeldoorn

“Uiteindelijk wilden we de regie meer bij alle collega’s neerleggen, dan bij één afdeling in onze organisatie”, zegt Daniël Keij, Smart Building Regisseur eenheid Beheer & Onderhoud van gemeente Apeldoorn.

Reflex RoomManager icoon