Referenties & klant cases over ons vergaderruimte reserveringssysteem

Referenties

Korton

“Na de verhuizing ging het reserveren van vergaderruimtes spelen binnen onze organisatie. Toen hebben we Zaaldisplays aangeschaft om de ruimtes te kunnen reserveren vanuit Outlook”

Het Coachhuis

Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en trainingslocaties aan in het hele land aan coaches, therapeuten en mediators. Zodra men is aangesloten bij Het Coachhuis kan men via de website online gespreksruimtes boeken op de gewenste datum en tijd, via mobilel, tablet of desktop.

Woningcorporatie Brabant

Een van de grootste woningcorporaties in Brabant met meer dan 15.000 huurwoningen in beheer is een drijvende kracht achter fijn wonen. Met de zaaldisplays van Reflex Online worden flexplekken en vergaderruimtes hier frequenter en efficiënter gebruikt.

Thebe

‘Bij ons gaat het om zo’n 40.000 reserveringen per jaar, van ruimtes tot rolstoelbussen en van een beamer tot een plek in een kapsalon.’ 

GGDHN

Het gebruiksgemak speelt een grote rol. Met drie klikken is makkelijk te zien wat je moet doen”, vertelt Susanne Klaassen, Applicatiebeheerder bij GGD Hollands Noorden.

Gispen

“Reflex RoomManager is een laagdrempelig systeem, geschikt voor heel veel gebruikers”, zegt Timo Jansen, ICT-manager bij Gispen. Gispen is inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten. 

Apeldoorn

“Uiteindelijk wilden we de regie meer bij alle collega’s neerleggen, dan bij één afdeling in onze organisatie”, zegt Daniël Keij, Smart Building Regisseur eenheid Beheer & Onderhoud van gemeente Apeldoorn.