GGD Hollands Noorden ervaart gemak en eenvoud van Reflex RoomManager

“Het gebruiksgemak speelt een grote rol. Met drie klikken is makkelijk te zien wat je moet doen”, vertelt Susanne Klaassen, Applicatiebeheerder bij GGD Hollands Noorden. GGD Hollands Noorden is de gemeentelijke gezondheidsdienst voor 17 gemeenten in het noorden van de provincie Noord-Holland en gebruikt Reflex RoomManager voor het reserveren en beheren van de vergaderzalen op haar hoofdlocatie.


Vergaderzalen delen met de buren

“We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en delen de vergaderzalen met onze buren. Omdat we niet bij elkaar in de systemen kunnen, zochten we naar een systeem waar we vergaderzalen kunnen reserveren, zonder bij elkaar in de Active Directory te zitten. Toen kwamen we bij Reflex RoomManager uit”, vertelt Susanne Klaassen over hoe GGD Hollands Noorden met Reflex Online in contact kwam. Onze online reserveringsmodule voor vergaderruimtes is succesvol geïmplementeerd en werkt prettig bij GGD Hollands Noorden.

“Onze uitvoerend medewerkers werken hard aan de gezondheid van de inwoners in onze regio. Om ervoor te zorgen dat ze daar goed op kunnen focussen willen we softwareapplicaties zo eenvoudig mogelijk houden. Daar voldoet Reflex aan, eigenlijk hebben we er geen omkijken naar.”

GGD Hollands Noorden is te spreken over de applicatie, maar ook over de manier van communiceren van Reflex Online. “Ik heb wel eens wat verbeterpuntjes gehad, die komen op een wensenlijst en vaak worden ze dan wel goed opgepakt. Daar wordt serieus en goed mee om gegaan. En niks dan goeds over de support!”

Bekijk online voorbeeld