Online afsprakensoftware maakt ontmoeten makkelijker

Uw eigen online afsprakensysteem

Met Reflex Appointment kunnen uw klanten op elk gewenst moment online een afspraak maken met uw bedrijf of organisatie. En als u gebruik maakt van onze bezoekersregistratie kan men zich eenvoudig aanmelden.

Dat geeft winkels de mogelijkheid om betere service te bieden en meer contactmomenten te genereren. Onderwijsinstellingen en verzorginstellingen kunnen veel tijd besparen en voor dienstverleners is onze afsprakensoftware een uitkomst om klanten beter en efficiënter te helpen.

Reflex maakt ontmoeten makkelijker

Onze afsprakentool wordt ook gebruikt in combinatie met Office 365 en Outlook voor het inplannen van afspraken met uw medewerkers.

Bezoekers kunnen zich op deze manier via een afsprakennummer of QR-code aanmelden bij onze bezoekersregistratiedesk. Nadat men zich heeft aangemeld ontvangt uw medewerker een seintje via email of SMS dat het bezoek is gearriveerd.

Reflex Appointment is ook een handige tool voor regelmatig terugkerende afspraken met klanten, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de auto of het vernieuwen van het paspoort. Of denk aan projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland, zoals bij een ouderavond op school of het verzorgen van de griepprik.


Veiligheid voor alles

De Reflex afsprakensoftware draagt bij aan gemak en efficiency, zowel voor uw klanten als voor uw bedrijf of organisatie, en biedt veel extra inzicht en informatie. Daarbij staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel.

De software wordt gehost in Europa bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen.

Referenties

Zorginstelling Aafje 

Sinds het besluit van de overheid om bezoek aan bewoners in een verzorgings- of verpleeghuis weer beperkt toe te laten, stroomlijnt Aafje haar bezoekersstromen met Reflex Appointment. 

Lees verder

Baden+

Baden+ gebruikt het online afsprakensysteem om bezoek aan winkels in te plannen. "Het online afsprakensysteem is een ontzettend belangrijke tool voor Baden+”, zegt Daphne Lenssinck, Online Marketing Specialist bij Baden+.

Lees verder

UvA en HvA

Meertaligheid, flexibiliteit, prijs en vooral uitstekende support. Volgens de informatiemanager bij de afdeling Student Services van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zijn organisatie een zeer tevreden gebruiker van Reflex afsprakensoftware. ‘Je kunt met elke vraag terecht en de helpdesk is snel en effectief. Daar kan menig leverancier van leren.’

Lees verder