Maak uw eigen online agenda en laat mensen zelf hun afspraken inplannen

Uw eigen online afsprakensysteem

Met Reflex Appointment kunnen uw klanten op elk gewenst moment online een afspraak maken met uw bedrijf of organisatie.
Dat geeft winkels de mogelijkheid om betere service te bieden en meer contactmomenten te genereren. Onderwijsinstellingen kunnen veel tijd besparen en voor dienstverleners is onze afsprakensoftware een uitkomst om klanten beter en efficiënter te helpen.

Reflex Appointment is ook een handige tool voor regelmatig terugkerende afspraken met klanten, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de auto of het vernieuwen van het paspoort. Of denk aan projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland, zoals bij een ouderavond op school of het verzorgen van de griepprik.

Klik op de blauwe knoppen voor meer informatie


Veiligheid vóór alles

De Reflex afsprakensoftware draagt bij aan gemak en efficiency, zowel voor uw klanten als voor uw bedrijf of organisatie, en biedt veel extra inzicht en informatie. Daarbij staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel. De software wordt gehost bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen. Ons contract met Windows Azure waarborgt dat alle data binnen Europa blijven. Reflex laat bovendien jaarlijks door een externe partij zogenaamde penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw gegevens kunnen.


Referenties

Zorginstelling Aafje stroomlijnt haar bezoekersstromen

Sinds het besluit van de overheid om bezoek aan bewoners in een verzorgings- of verpleeghuis weer beperkt toe te laten, stroomlijnt Aafje haar bezoekersstromen met Reflex Appointment. “Door de grote hoeveelheid aanmeldingen kan je wel zeggen dat mantelzorgers er goed gebruik van maken.”

Lees verder

Online afsprakenplanner bij Baden+

Baden+ gebruikt het online afsprakensysteem om bezoek aan winkels in te plannen. "Het online afsprakensysteem is een ontzettend belangrijke tool voor Baden+”, zegt Daphne Lenssinck, Online Marketing Specialist bij Baden+.

Lees verder

‘Online afspraken systeem scheelt vele uren werk’

Meertaligheid, flexibiliteit, prijs en vooral uitstekende support. Volgens de informatiemanager bij de afdeling Student Services van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zijn organisatie een zeer tevreden gebruiker van Reflex afsprakensoftware. ‘Je kunt met elke vraag terecht en de helpdesk is snel en effectief. Daar kan menig leverancier van leren.’

Lees verder