Afsprakensysteem voor inplannen van uitgiftes van bedrijfsmiddelen

Een groot aantal organisaties in Nederland heeft inmiddels ervaren dat Reflex Appointment een zeer geschikte tool biedt om afspraken voor uitgiftes van bijvoorbeeld laptops of mobieltjes of het inplannen van griepprikken, op een handige manier te regelen.

Niet langer keer op keer Outlook-uitnodigingen versturen, wijzigen en annuleren en presentie bijhouden in Excel, maar een centraal online systeem, zichtbaar voor alle betrokkenen.

Waar mogelijk blijft de verantwoordelijkheid ook in de lijn, direct bij uw collega’s zelf, en soms is de afdeling HR of P&O het administratieve tussenstation.


Hoe werkt het?

Mederwerkers krijgen per email een uitnodiging voor een afspraak, inclusief de beschikbare dagen en tijden, kruisen hun voorkeur aan en ontvangen per email een bevestiging, die ook verschijnt in hun (Outlook) agenda. Ook wijzigingen kunnen automatisch worden verwerkt, en een dag voor de afspraak stuurt het systeem nog een reminder. Dat scheelt veel tijd, gedoe en administratie: makkelijker kan het niet.

Ook geschikt voor regelmatig terugkerende afspraken

De afsprakensoftware is ook uitermate geschikt als uw bedrijf or organisatie te maken heeft met regelmatig terugkerende afspraken. Dat kan zijn naar externe klanten toe - bijvoorbeeld een garage/dealer die vaste klanten oproept voor het jaarlijkse onderhoud of de APK-keuring van hun auto of een gemeente die inwoners laat weten wanneer ze hun paspoort kunnen laten vernieuwen. Maar ook geschikt uw eigen medewerkers voor het inplannen van een afspraak voor een griepprik, medische keuring of omruilen van een mobiel of laptop.


Aanmelden

De Reflex afsprakentool kan worden gekoppeld aan onze bezoekersregistratiesoftware. De klanten of medwerkers kunnen zich ter plekke aanmelden via een display, zodat de uitgifte of afspraak kan worden afgerond. 

Bezoekersregistratie