Onze afsprakensoftware is breed toepasbaar, ook voor uw situatie

Toepassingen

Onderwijs

Het Reflex afsprakensysteem is een uitkomst voor onderwijsinstellingen. Leerlingen, studenten of ouders kunnen met dit programma op een gemakkelijke manier online een afspraak maken. Het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden. Diverse basisscholen, ROC’s, HBO-opleidingen en universiteiten gebruiken Reflex Appointment, net als het bedrijf Edufax voor internationale onderwijsbegeleiding.

Lees meer

Afspraken voor verstrekkingen van bedrijfsmiddelen

Een groot aantal organisaties in Nederland heeft inmiddels ervaren dat Reflex Appointment een zeer geschikte tool biedt om afspraken voor uitgiftes van laptops, mobieltjes of bedrijfskleding op een handige manier te regelen. Niet langer keer op keer Outlook-uitnodigingen versturen, wijzigen en annuleren en presentie bijhouden in Excel, maar een centraal online systeem, zichtbaar voor alle betrokkenen. Waar mogelijk blijft de verantwoordelijkheid ook in de lijn, direct bij uw collega’s zelf, en soms is de afdeling HR of P&O het administratieve tussenstation.

Lees meer

Online afspraken voor dienstverlenende organisaties

Reflex heeft met Appointment een afsprakensysteem ontwikkeld voor organisaties - al dan niet met meerdere vestigingen - in de dienstverlening en (semi)overheid, die veel klantencontacten hebben. Voor één op één afspraken of met groepen. Uw klanten kunnen op een gemakkelijke manier online een afspraak maken, het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden.
Lees meer

Online afsprakensoftware voor winkels

Reflex Appointment is ook geschikt om afspraken te maken in winkels in allerlei sectoren en branches. Van opticiens tot elektronicawinkels en van autodealers tot vakantiewinkels. Niet alleen kunnen klanten op een gemakkelijke manier online een afspraak maken, het platform helpt uw organisatie ook bij de uitvoering, het meten en het optimaliseren van uw klantcontactmomenten (touchpoints).

Lees meer

Zet u evenement of cursus online

Dankzij onze afsprakentool hoeft u niet meer eindeloos af te stemmen wie wanneer komt. Uw deelnemers schrijven zich in en krijgen een reminder als ze het nog niet gedaan hebben. U zet uw cursus of evenement online. 

Lees meer

Een afsprakensysteem voor zorginstellingen

Met Reflex Appointment, ons afsprakensysteem, organiseren zorginstellingen alle logistiek rondom het maken van afspraken met de bewoners van de instelling. U stelt tijdsloten beschikbaar voor bezoekers en zij schrijven zich op afstand in via hun computer of telefoon of telefonisch via de zorgmedewerkers, die de afspraak dan eenvoudig inplannen.

Lees meer