Online afsprakensoftware voor winkels

Reflex Appointment is ook geschikt om afspraken te maken in winkels in allerlei sectoren en branches. Van opticiens tot elektronicawinkels en van autodealers tot vakantiewinkels. Niet alleen kunnen klanten op een gemakkelijke manier online een afspraak maken, het platform helpt uw organisatie ook bij de uitvoering, het meten en het optimaliseren van uw klantcontactmomenten (touchpoints).

Wilt u snel beginnen? Klik dan hier.

Winkelen op afspraak

Bent u op zoek naar een oplossing voor winkelen op afspraak? Dat is exact wat wij regelen voor diverse winkelketens. Bijvoorbeeld om oogmetingen in te plannen, telefoonreparaties  of om personal shopping te organiseren, zoals voor Baden+. U wilt uw vaste of potentiële klanten een goede ervaring bieden en tegelijkertijd de richtlijnen in acht nemen. Daar helpen wij u graag mee met ons online afsprakensysteem.

Met ons systeem:

  • Regelt u alle communicatie rondom de afspraak, zoals automatisch mailverkeer en herinneringen
  • Voorkomt u teveel bezoek in verband met de coronamaatregelen
  • Krijgt u in één oogopslag overzicht van alle geplande afspraken
  • Kunnen klanten bij het maken van de afspraak aangeven voor welke dienst of product men komt, om de afspraak effectief te laten verlopen
  • Kiest u zelf welke tijdssloten al dan niet beschikbaar zijn
  • Is het eenvoudig om de maximale capaciteit te handhaven


We helpen u graag met het snel, eenvoudig en zo compleet mogelijk implementeren van ons online afsprakensysteem.


Richtlijnen voor capaciteit in winkels zonder onnodig extra mensen in te zetten

Hoe handhaaf je de maximale capaciteit van een winkel, zonder extra mensen in te zetten? Een portier is niet echt klantvriendelijk, kost geld en telt ook mee in het maximaal aantal personen wat in uw winkel aanwezig mag zijn. Daar hebben wij een oplossing voor. Op een tablet bij de entree laat u direct zien wat de maximale capaciteit is en of deze al dan niet bereikt is. Klik bij onze bezoekersregistratieoplossing om daar meer over te weten te komen.


Online afsprakensysteem voor cross channel strategie

Veilig en betrouwbaar

Reflex software is betrouwbaar en voorzien van up to date beveiliging, ISO gecertificeerd en volledig schaalbaar in de cloud (Windows Azure). Reflex Appointment XL heeft zich bewezen bij diverse klanten met één vestiging of met grote aantallen vestigingen. Wij zijn uw partner bij de implementatie en helpen u om de software naar uw wensen in te richten.

Plan een demonstratie