Vergaderruimtes reserveren met Microsoft / Office 365 en Outlook

Gebruikt u een agendasysteem zoals Outlook of Office 365 om vergaderruimtes te reserveren? Dan biedt Reflex RoomManager verschillende modules om het reserveren en beheren van uw ruimtes nog makkelijker te maken.


Microsoft / Office 365 en Outlook gekoppeld aan zaaldisplays bij de vergaderruimte

Wanneer vindt de volgende meeting plaats? Is deze ruimte nu vrij of bezet? Vragen die u eenvoudig oplost met een zaaldisplay bij de vergaderruimte, gekoppeld aan Reflex RoomManager. Dit tabletformaat display geeft de agenda van de zaal weer en maakt het mogelijk om de ruimte direct vast te leggen als deze vrij is. Reserveringen vanuit Outlook worden direct weergegeven op het Zaaldisplay en reserveringen via het Zaaldisplay komen netjes in de Outlook-agenda terecht. Wilt u meer weten over Reflex RoomManager en het zaaldisplay in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie of  bekijk de tarieven.

Meer over zaaldisplays

Wat leveren de zaaldisplays en de Office 365 koppeling u op?

  • Direct inzicht in beschikbaarheid van de vergaderzaal.
  • Rode en groene LED-lampjes tonen de actuele bezetting.
  • Eenvoudig een meeting inplannen, verlengen of de zaal vrijgeven.
  • Bij de ruimte inzicht in aanwezige faciliteiten, zoals een beamer of projectiescherm.
  • Plug & Play: dus heel eenvoudig te installeren en te gebruiken.
  • Een veilige en betrouwbare connectie naar uw Office 365 omgeving.
  • Met de beschikbare set-up wizard is het systeem binnen twee minuten in de lucht en onderhoudsvrij.

Office 365, welkomscherm, catering- en managementrapportages

Naast het zaaldisplay bieden wij diverse andere modules waarmee u het reserveren en beheren van vergaderruimtes vergemakkelijkt. Zo leidt een welkomscherm bij de entree van uw pand bezoekers direct naar de juiste bijeenkomst. Op het welkomscherm worden de actuele bijeenkomsten in vergaderruimtes zichtbaar gemaakt, waardoor er minder communicatietijd nodig is en uw medewerkers efficiënter kunnen werken. Een plattegrond bij de entree of op iedere verdieping laat zien welke vergaderruimtes en werkplekken bezet zijn of vrij. En de managementinformatie module biedt inzicht in de bezettingsgraden van de vergaderzalen en wie welke zaal het meeste boekt. Op deze manier kunt u eventueel kosten eerlijker toewijzen naar de diverse gebruikers.

Plan een demo

Helpt u bedrijven of organisaties met de implementatie van Office 365 en bent u op zoek naar een systeem om vergaderruimtes te reserveren? Bekijk dan onze pagina voor resellers van onze software.