Toepassingen

Microsoft / Office 365 en RoomManager

Wanneer vindt de volgende meeting plaats? Is deze ruimte nu vrij van bezet? Vragen die u eenvoudig oplost met een zaaldisplay bij de vergaderruimte, gekoppeld aan Reflex RoomManager en Office 365. Dit tabletformaat geeft de agenda van de zaal weer en maakt het mogelijk om de ruimte direct vast te nemen als deze vrij is.

Lees meer

Bedrijfsverzamelgebouwen

Deelt u uw vergaderruimte(s) met meerdere andere bedrijven? Of werkt u in een bedrijfsverzamelgebouw? Dan heeft uw vergaderruimte naar alle waarschijnlijkheid geen gedeelde, online inzichtelijke agenda en verloopt het vastleggen van een ruimte vaak via een secretariaat. Dat levert frustratie op. U bent niet flexibel en legt niet even snel een vergaderruimte vast voor een overleg met die belangrijke klant. En wie maakt het meest gebruik van de vergaderruimte en hoe worden deze kosten verrekend? Daar hebben we met Reflex RoomManager een oplossing voor.

Lees meer

Meerdere lokaties

Uw bedrijf heeft meerdere vestigingen, maar medewerkers van vestiging A hebben geen inzage in de beschikbaarheid van de ruimte in vestiging B en vice versa. Dat is natuurlijk onhandig en een veelvoorkomende ergenis. Gelukkig is dit met de software van Reflex RoomManager en onze publieke, via het internet toegankelijke, module in een handomdraai opgelost. Direct een ruimte reserveren op een andere locatie, omdat u daar volgende week een overleg heeft? Dat is de veelzijdigheid van Reflex RoomManager.

Lees meer

Bedrijven met eigen vergaderruimtes

Heeft u in uw bedrijfspand één of meerdere vergaderruimtes? Dan zijn de volgende opmerkingen voor u herkenbaar:

  • “Ik heb de vergaderruimte gereserveerd, maar er is iemand anders in gaan zitten.”
  • “Wanneer is jouw meeting afgelopen, want ik heb de ruimte nodig.”
  • “Kan je ergens anders gaan zitten, want ik heb een afspraak met een klant.”
  • “Is er wel een beamer en projectiescherm aanwezig?”
Lees meer

Verhuurder van vergaderruimtes

Met de Reflex RoomManager softwaretool plant u of plannen uw klanten direct tijdsloten in de vergaderruimte of kantoorruimte in. Zo voorkomt u dubbele boekingen en bijbehorende verwarring. Daarbij geeft RoomManager een overzicht van de aanwezige faciliteiten in de ruimte. Denk aan een beamer of presentatiescherm, maar ook het aantal zitplaatsen. Daarnaast kunnen extra’s direct worden geboekt, zoals koffie of een lunch. Vanaf elke locatie en via uw mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop.

Lees meer