Toepassingen

Microsoft / Office 365 en RoomManager

Wanneer vindt de volgende meeting plaats? Is deze ruimte nu vrij van bezet? Vragen die u eenvoudig oplost met een zaaldisplay bij de vergaderruimte, gekoppeld aan Reflex RoomManager en Office 365. Dit tabletformaat geeft de agenda van de zaal weer en maakt het mogelijk om de ruimte direct vast te nemen als deze vrij is.

Lees meer

Bedrijfsverzamelgebouwen

Deelt u uw vergaderruimte(s) met meerdere andere bedrijven? Of werkt u in een bedrijfsverzamelgebouw? Dan heeft uw vergaderruimte naar alle waarschijnlijkheid geen gedeelde, online inzichtelijke agenda en verloopt het vastleggen van een ruimte vaak via een secretariaat. Dat levert frustratie op. U bent niet flexibel en legt niet even snel een vergaderruimte vast voor een overleg met die belangrijke klant. En wie maakt het meest gebruik van de vergaderruimte en hoe worden deze kosten verrekend? Daar hebben we met Reflex RoomManager een oplossing voor.

Lees meer

Meerdere lokaties

Uw bedrijf heeft meerdere vestigingen, maar medewerkers van vestiging A hebben geen inzage in de beschikbaarheid van de ruimte in vestiging B en vice versa. Dat is natuurlijk onhandig en een veelvoorkomende ergenis. Gelukkig is dit met de software van Reflex RoomManager en onze publieke, via het internet toegankelijke, module in een handomdraai opgelost. Direct een ruimte reserveren op een andere locatie, omdat u daar volgende week een overleg heeft? Dat is de veelzijdigheid van Reflex RoomManager.

Lees meer

Bedrijven met eigen vergaderruimtes

Heeft u in uw bedrijfspand één of meerdere vergaderruimtes? Dan zijn de volgende opmerkingen voor u herkenbaar:

  • “Ik heb de vergaderruimte gereserveerd, maar er is iemand anders in gaan zitten.”
  • “Wanneer is jouw meeting afgelopen, want ik heb de ruimte nodig.”
  • “Kan je ergens anders gaan zitten, want ik heb een afspraak met een klant.”
  • “Is er wel een beamer en projectiescherm aanwezig?”
Lees meer

Vergaderruimtes reserveren met Planon en het Reflex Zaaldisplay

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor het reserveren van vergaderruimtes? Ontdek de kracht van Planon in combinatie met een room booking display. Door de koppeling tussen Planon en ons Zaaldisplay heeft u altijd inzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes, waardoor u tijd bespaart en vergaderingen soepel verlopen.

Lees meer

Voordelen van vergaderruimtes reserveren met Topdesk en het Reflex Zaaldisplay

  • Nooit meer onderbroken bijeenkomsten door verwarring of een ruimte bezet is of vrij
  • Een prachtige kantooruitstraling met ons Zaaldisplay
  • Reserveringen uit Topdesk direct zichtbaar op het room booking display bij de ruimte
  • Meer flexibiliteit om ruimtes te reserveren via Topdesk, Microsoft 365 of de ruimte direct op het Zaaldisplay vast te leggen
Lees meer