Alle collega’s tegelijkertijd op dezelfde tijd op dezelfde plaats? Met het hybride werken is dat nog maar zelden het geval. Gelukkig is er ons Microsoft Teams Room Panel om hybride meetings plannen makkelijk te maken. Zeker met collega's die zowel op kantoor als op afstand werken, zijn efficiëntie en flexibiliteit cruciaal. Plan daarom simpel en snel een hybride meeting via Microsoft Teams. Reserveer in één klap een fysieke vergaderruimte en zet tegelijkertijd een online meeting op voor de remote collega’s. Dat is handig voor die wekelijkse team-meeting, waar een deel van de personen remote bij aanwezig is, maar zeker ook de onverwachte hybride brainstormsessie of een ad hoc klantgesprek.Dit biedt het Microsoft Teams Room Panel:

  • Simpel en snel een vrije ruimte reserveren voor je hybride meeting
  • Reserveringen vanuit Microsoft Teams direct zichtbaar op het display
  • Direct zichtbaarheid van de bezettingsstatus van een ruimte door de kleur van de LED-rand
  • Overzicht van de kalender van de ruimte op het Panel
  • Ter plekke een ruimte reserveren met slechts een paar tikken

Wilt u meer weten over het Microsoft Teams Panel?  Dat kan via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Teams Room Booking PanelWat is een Microsoft Teams Room Panel?

Een Teams Room Panel is een room booking display bij de vergaderruimte. U reserveert simpel en snel een beschikbare vergaderzaal via Microsoft Teams, of plant een Teams-meeting op het display bij de ruimte zelf.
Zo maken we meetings plannen en ruimtes reserveren makkelijk. Het Teams Room Panel is voorzien van LED-lampjes rondom, waarop u van een afstand kunt zien of de ruimte bezet is of vrij. En op het Teams Panel heeft u direct inzage in de beschikbaarheid van de vergaderruimte, wordt de dagkalender van de ruimte getoond. Zo focust u zich op de inhoud en kwaliteit van de meeting en doet de technologie de rest.


Modern en professioneel room booking display

Met ons Microsoft Teams Panel haalt u een moderne en professionele oplossing in huis. De Surround LED Bar brengt de uitstraling van uw kantoorpand naar het volgende niveau. Daarnaast verzorgen we een naadloze implementatie van het room booking display, waarbij reserveringen gemaakt via Teams direct op het display worden weergegeven en omgekeerd. Bovendien kan het Teams Panel volledig worden aangepast naar uw huisstijl. Van kleurenschema’s tot de achtergrondafbeelding en uw logo: uw onderscheidende corporate identity is de finishing touch. Wilt u meer weten over het Microsoft Teams Panel? Neem direct contact met ons op voor een gratis demonstratie. Liever bellen of mailen? Dat kan via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Plan een demo