Bezoekersregistratie- en wachtrijmanagementsysteem gecombineerd met online afspraken

Digitale bezoekersregistratie en wachtrijmanagement

Vervang het papieren logboek en begroet uw gasten op een moderne en professionele manier. Met Reflex Visitor zorgt u voor een goede eerste indruk. En een goede eerste indruk is het halve werk! Met ons digitaal bezoekersregistratiesysteem stroomlijnt u bezoekersstromen en houdt u uw kantoor veilig. Geen vervanging van uw receptie, maar een waardevolle upgrade.

De voordelen van digitale bezoekersregistratie

 • Professionele receptie
  Upgrade uw receptie met digitale bezoekersregistratie. Terwijl uw bezoek zich aanmeldt, zorgt uw receptie voor een heerlijk kopje koffie. En door het uiterlijk van Reflex Visitor aan te passen aan uw huisstijl en branding, maakt uw bedrijf een professionele eerste indruk op uw gasten.
 • Vervang het papieren logboek
  U hoeft niet langer papieren documenten af te drukken en te archiveren. Met ons systeem digitaliseert u deze administratie, want alles wordt digitaal opgeslagen. Dat scheelt een hoop tijd.
 • Optimaliseer uw bezoekersstromen met wachtrijmanagement
  Werkt uw organisatie met verschillende balies? Dat is voor Reflex Visitor geen probleem. Bezoekers melden zich aan, eventueel met reserveringsnummer, en het baliemanagementsysteem verwijst de bezoeker door naar de juiste balie.
 • Notificaties aan uw medewerkers
  Uw medewerker krijgt, zodra zijn of haar bezoek is gearriveerd, direct een e-mail en sms-bericht. Zo hoeft er niet meer onnodig heen en weer gebeld te worden.
 • Houd uw werkplek veilig
  Uw receptie is de eerste verdedigingslinie tegen ongewenste bezoekers. Met digitale bezoekersregistratie weet u wie er wanneer op locatie is of is geweest. Dat is belangrijk voor uw bedrijfshulpverlening (BHV) bij calamiteiten. Daarbij voldoet u aan allerlei richtlijnen en bent u AVG-/ GDPR-compliant.
 • Vooraf aanmelden
  De bezoekersregistratiesoftware kan eenvoudig worden gekoppeld aan onze afsprakentool of aan Office 365. Uw klanten maken vooraf een afspraak en melden zich bij de receptie aan met een uniek afspraken- of reserveringsnummer. Uw medewerker ontvangt, nadat het bezoek zich heeft aangemeld, per e-mail of SMS een bericht dat het bezoek is gearriveerd.